Hogy állnak Schleckék? Jön Bennati is!

Szerző: shLétrehozva: 2010. szeptember 24. 09:55
Miközben az idei szezon egyik legerősebb ProTour gárdája, a 2010-ben még Schleckék nevével fémjelzett Saxo Bank egyre gyengül, addig a luxemburgi testvérpár új projektje egyre dagad, a legújabb szerzemény a Liquigas olasz sprintere, a klasszikusokon is versenyképes Daniele Bennati.


A Saxo és Schleckék vonatkozásában is megfigyelhető az aktuális tendencia, hogy a leendő nagycsapatok nem csak igazolni szeretnének jó versenyzőket, egyúttal a legfőbb riválistól szeretnék elszipkázni őket.

Schleckék csapata körülbelül így állhat össze az eddigiek alapján: Andy Schleck, Frank Schleck, Jakob Fuglsang, Dominic Klemme, Stuart O’Grady, Jens Voigt, Anders Lund, Laurent Didier (Saxo Bank), Joost Posthuma, Tom Stamsnijder (Rabobank) Linus Gerdemann, Fabian Wegmann (Team Milram), Daniele Bennati (Liquigas-Doimo), Brice Feillu (Vacansoleil), Maxime Monfort (HTC-Columbia) és Robert Wagner.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Riis és Contador csapata egyre gyengül
Mintha összeesküdtek volna a dán sztármenedzser, Bjarne Riis ellen, nem elég, hogy a Schleck fiúk által alakított új proteambe vándorol a fél Saxo Bank, még akinek szerződése van, az is elkívánkozik…...
Tovább a teljes cikkhez »