7 milliós lakást vett a 25 éves kosaras

Szerző: SHLétrehozva: 2014. április 15. 11:25
Dani vagyok egy 25 éves NB1-es kosárlabdázó vidékről. 20 éve kosárlabdázom versenyszerűen és meg kell, hogy mondjam a versenysport az életben a legjobb tanító mester. Mióta gyerek voltam a kitartásra, fegyelemre és a lehetetlenek folyamatos legyűrésére neveltek.

Fiatal korom ellenére mások szerint nagyon érett, komoly srác vagyok, aki felelősségteljesen éli az életét. Mióta az eszemet tudom az edzőim és a szüleim is azt sulykolták belém, hogy egy biztos nyugodt háttért, azaz egy saját lakás nélkül sosem leszek sikeres a sport karrieremben.

„Azt mondták, ha az embernek saját lakása van az olyan nyugodtságod és békét sugároz, hogy annak segítségével, az ember sokkal sikeresebb lehet az életben.”

Mindig is hallgattam az idősebb, tapasztaltabb emberek véleményére, így, amikor 20 éves lettem úgy döntöttem, hogy elkezdek takarékoskodni, hogy pár éven belül saját lakásra tehessek szert. A szüleim is indítottak egy lakás takarékkasszát és együtt nem egész 5 év alatt sikerült annyi pénzt összespórolnunk, hogy egy kis extra pénz hozzáadásával egy 7 milliós lakást tudtam vásárolni.

„Hihetetlen érzés volt, amikor beléptem első saját lakásomba. Sose éreztem magam még ennyire magabiztosnak és elégedettnek.”

Az 5 év pedig olyan gyorsan eltelt, hogy fel sem tűnt. Örülök, hogy ezt a havi 20 ezer forintot nem alkoholra és éjszakázásra költöttem, hanem egy maradandó biztos alapot fektettem le magamnak, hogy sikeresebb, boldogabb életet élhessek. Mióta a csapattársaim megtudták, hogy saját lakásom van Ők is felnéznek rám és úgy érzem a tekintélyem is nagyobb lett a csapaton belül.

„Örülök, hogy ezt a havi 20 ezer forintot nem alkoholra és éjszakázásra költöttem, hanem egy maradandó biztos alapot fektettem le magamnak, hogy sikeresebb, boldogabb életet élhessek.”

Remélem minél több fiatal követi majd a példámat a saját érdekében és ők is érdeklődnek majd egy hasonló megtakarítás részletei után az  előtakarékosság.hu oldalon.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu