A PSG-t is kaphatja a Veszprém

Szerző: MTILétrehozva: 2014. március 31. 20:00
Kiemeltként vár ellenfélre a Veszprém a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének keddi, bécsi sorsolásán.

A Veszprém négy caspattal, a macedón Metalurg Szkopjéval, a Császár Gábort soraiban tudó francia PSG-vel, a német Flensburggal, illetve a lengyel Kielce és a német RN Löwen párharcának győztesével találkozhat.

A veszprémiek szombaton búcsúztatták a lengyel Wisla Plockot, és mivel csoportelsők voltak, ezért most is az első kalapba kerültek, akárcsak a német THW Kiel, a spanyol Barcelona, valamint óriási meglepetésre a címvédő Hamburgot kiejtő, eredetileg csak csoportnegyedik macedón Vardar Szkopje.

A sorsolást kedden 12.15 órakor rendezik Bécsben. A negyeddöntő első összecsapásaira április 16. és 20. között, a visszavágókra április 23. és 27. között kerül sor. Az biztos, hogy a Veszprém a második találkozón hazai környezeten lép pályára. A négyes döntőnek Köln ad otthont május 31-én és június elsején.

A férfi EHF Kupa elődöntőjébe jutásért zajló párharcokban a Pick Szeged is érdekelt. Lehetséges ellenfele a portugál Sporting és a román Constanta. Az első találkozót április 19-én vagy 20-án, a visszavágót egy héttel tartják. Az is biztos, hogy a második felvonás lesz a Tisza-parti városban. A négyes döntőt Berlinben rendezik május 17-18-án.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu