Görbicz heteseivel győri parádé

Szerző: MTILétrehozva: 2014. november 2. 18:49
A címvédő Győr óriási lépést tett a csoportelsőség felé, miután legnagyobb riválisa, a dán Viborg otthonában is győzni tudott a női kézilabda Bajnokok Ligája harmadik fordulójában.

A korábbi hírekkel ellentétben a várandós Görbicz Anita mégis pályára lépett, igaz, csak a hétméteresek végrehajtására állt be, vagyis a test-test elleni harcokban nem vett részt.

Éppen az ő találatával vezetett először az ETO a rangadón, majd Löke góljaival a 7. percben már 3-5 volt az állás. A hazaiak időt kértek, de ez sem segített rajtuk. Tartotta előnyét a Győr, miközben mindkét oldalon feljavultak a védelmek. Ahogy a cserék bemelegedtek a Viborgnál, gyorsan egyenlített (21. perc: 11-11), hiába állt be Herr a kapuba Grubisic helyére. A hullámvölgy nem tartott sokáig, Korsós és Löke révén ugyanis hamarosan megint az Audinál volt a vezetés. A szünet előtt még Amorim bombázott a kapuba, ezzel lett 13-17.

A második félidő elején is a brazil légiós villogott, és fokozatosan nőtt a különbség, mert közben Bognár-Bódi is beszállt a gólgyártásba (38. perc: 15-22). Negyedórával a vége előtt kénytelenek voltak időt kérni a dánok, mert akkora lett a hátrányuk (16-25).

A hátralévő időben ugyan kicsit kiengedett a Győr, sorozatban négy gólt kapott, de így sem forgott veszélyben a magabiztos - szinte bizonyosan csoportelsőséget érő - sikere.

A két csapat jövő szombaton Győrben találkozik, akkor is fontos lesz a két pont begyűjtése, mert a továbbjutó együttesek magukkal viszik az egymás elleni eredményeket a 12-es középdöntőbe.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

NŐI KÉZILABDA BL, CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ:

Viborg (dán)-Győri Audi ETO KC 25-30 (13-17)

a Győr góldobói: Amorim 7, Bognár-Bódi 5, Hornyák 5, Görbicz 4/4, Löke 4, Korsós 3, Szepesi 1, Kovacsics 1

Az állás: 1. Győr 6 pont, 2. Viborg 4, 3. Lokomotiva Zagreb (horvát) 1 (70-86), 4. Sävehof (svéd) 1 (75-105).

 

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu