Létrejöhet a Győr-Fradi álomdöntő

Szerző: MTILétrehozva: 2014. március 10. 12:15
A címvédő Győr az Érddel, az FTC a Dunaújvárossal találkozik a női kézilabda NB I elődöntőjében. A férfiaknál a Csurgó-Tatabánya és Balatonfüred-Gyöngyös csatákat rendeznek, a Veszprém és a Szeged már elődöntős.

A női NB I-ben az elődöntők hivatalos játéknapjai: április 9., 16. és ha szükséges 23. A fináléban és a bronzcsatában május 10., 14. és szükség esetén 18. a játéknap.

Az 5-8. helyért a Siófok, a Vác, a Fehérvár és a Békéscsaba, a 9-12. helyért a Debrecen, a Veszprém, az MTK Budapest és az Eszterházy KFSC küzd meg egymással körmérkőzéses formában. A szövetség hétfői tájékoztatása szerint amennyiben az alapszakasz utolsó mérkőzésén, szerdán a Fehérvár kikap az FTC otthonában, úgy a Siófok 4, a Vác 3, a Fehérvár 2, a Békéscsaba 1 bónuszponttal kezdi a rájátszást. Más esetben a Fehérvár 4, a Vác 3, a Siófok 2, a Békéscsaba 1 pontot visz magával. Az alsóházban a Debrecen 4, a Veszprém 3, az MTK 2, az Eszterházy KFSC 1 bónuszponttal rajtol.

Az 5-8. és a 9-12. helyért zajló rájátszás fordulóinak hivatalos időpontjai: április 6., 13., 20., valamint május 4., 11., 18.

A férfi NB I-ben az alapszakaszban első Veszprém és a mögötte záró Szeged elődöntőbe került. A címvédő veszprémiek a négy között a Balatonfüred-Gyöngyös, a Tisza-partiak pedig a Csurgó-Tatabánya párharc győztesével találkoznak.

A 7-12. helyért - ahol a juniorválogatott már nem érdekelt - a Cegléd 14, az Orosháza 12, a Mezőkövesd 11, a Vác 10, a PLER Budapest 7, a Győr 6 pontot vitt magával az alapszakaszban elért eredmények alapján.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu