Tartanak a németek a Veszprémtől

Szerző: SH/MTILétrehozva: 2014. szeptember 11. 13:42
Nem tudja, mire számíthat csapatától a kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprémmel egy csoportban szereplő Rhein-Neckar Löwen edzője, Nikolaj Jakobsen.

A dán szakvezető az európai szövetség honlapjának elmondta: a Bundesligában a legjobb négy közé szeretnének jutni, ugyanakkor a BL-ben nagyon erős csoportba sorolták őket.

Utóbbival kapcsolatban kiemelte: a Veszprém és a Vardar Szkopje költségvetésével nem tudnak versenyezni, a Montpellier úgy is alig kapott ki otthon a komoly játékerőt képviselő PSG-től, hogy néhány játékosát elveszítette, a Csehovszki Medvegyi és a Celje pedig nagyon szép hagyományokkal rendelkezik.

Jakobsen hozzátette: akkor van reális esély a negyeddöntőbe jutni, ha a csoportban az első vagy a második helyet sikerül elérni, mert a harmadikra és a negyedikre már a nyolcaddöntőben komoly csata vár.

A veszprémi érdekeltségű csoport BL-küzdelmei szeptember 27-én kezdődnek. A magyar bajnok október 4-én fogadja a Rhein-Neckar Löwent, amelynek majd december elején lesz vendége.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu