Triplázásra fel: elkezdi a Győr!

Létrehozva: 2014. október 17. 15:33
Megkezdi szereplését vasárnap a női kézilabda Bajnokok Ligájában az utóbbi két kiírásban győztes Győr, ugyanakkor a férfi BL-ben roppant fontos mérkőzés vár a Veszprémre és a Szegedre is.

A Győr a világ legjobb kapusa, Katrine Lunde nélkül vág neki a sorozatnak, mivel a norvég játékos gyermekáldás elé néz. A helyére igazolt horvát Jelena Grubisic játszott abban a Lokomotiva Zagrebben, amely vasárnap az Egyetemi Csarnokban lép pályára. Az Audi ETO KC számára papíron nem jelenthet gondot a két pont begyűjtése.

A férfi BL előző idényében negyedik MKB-MVM Veszprém ugyancsak nélkülözi egyik ászát, Nagy Lászlót, aki lovaglóizom-szakadás miatt egy hónapig nem játszhat, s rajta kívül mások is sérüléssel bajlódnak. A szlovén Celje otthon veszélyes, ugyanakkor egy idegenbeli sikerrel a macedón Vardar Szkopjét leszámítva minden csoportriválisát leszakítaná a Veszprém.

A MOL-Pick Szeged múlt vasárnap a dán Aalborg otthonában diadalmaskodott, és most újabb komoly lépést tehet a továbbjutás felé, ha legyőzi a svájci Schaffhausent.

A férfi EHF Kupában a Grundfos-Tatabánya feladta a pályaválasztói jogot, ám éppen azért, mert így is sokkal esélyesebb, mint a luxemburgi Esch. A Balatonfüred az orosz Dinamo Asztrahántól otthon kapott ki két góllal, míg az Orosháza-Linamar egy találattal győzött a belga Hasselt vendégeként.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu