A gödör mélyén a Soton, és nincs vége

Létrehozva: 2014. december 20. 12:13
Dobogóesélyes, BL-résztvevő? Már ilyen jelzőkkel dobálóztak november elején a száguldó Southampton körül, ám a Szentek azóta mintha megálltak volna. Zsinórban öt vereség után felsorolni is sok, mennyi hiányzó van.

Az 5. fogadja a 10. helyezettet a 17. fordulóban. Ha néhány körrel ezelőtt rendezik a találkozót, még a 2-es alatti oddson sem lepődtünk volna meg a hazaira, ám azóta eltelt hat mérkőzés, hat nyeretlen a Southampton részéről, ráadásul öt vereség. A hazai mérleg is tompult, zsinórban két zakóval, igaz a 18-6-os gólarány még mindig kivételes.

Biztosan kimarad Cork, Tadics, Wanyama, Gardos, Schneiderlin és Jay Rodríguez, ezen felül a két kérdéses, Pelle és Taylor is inkább a kimaradók táborát erősítheti. Mindez azt jelenti, hogy hiányzik a házi gólkirály és a középpálya szinte egy az egyben, főleg a védekező szekció Pótlásnak 19-21 éves, rutintalanok jöhetnek szóba.

Az Everton csalódás, képtelen megindulni, igaz a sorsolása sem volt könnyű az utóbbi hetekben. Védelme továbbra is gyalázatos, a 24 kapott gól a harmadik legrosszabb. Idegenben 2-3-3-as mérlege nem az igazi

Szintén van néhány kimaradó, de kisebb számban, bővebb keretből és régebb óta. Osman, Mirallas és Hibbert egyaránt alapembernek számít, de legalább Barry visszatér a középpályára. Szerkezeti gondok nincsenek.

Southampton, várható kezdő: Forster - Clyne, Alderweireld, Fonte, Bertrand - Isgrove, Ward-Prowse - Long, Reed, Mané - Pelle ?

Everton, várható kezdő: Howard - Coleman, Distin, Jagielka, Baines - Barry, Besic - McGeady, Barkley, Naismith - Lukaku.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu