A kupa a lényeg, B-csapat utazott

Létrehozva: 2014. október 25. 12:26
A szebb napokat látott Botafogo a kupától búcsúzva immár csak a bennmaradásért harcol a brazil élvonalban. A dolgát legalább annyi könnyíti, hogy a kupaelődöntőre készülő Flamengo tartalékosan érkezik.

  • A 19. fogadja a 11. helyezettet a brazil élvonal 31. fordulójában, semleges helyszínen.
  • Botafogo az elmúlt években a mezőny első felében szerepelt, tavaly például nagy csatában a 4. lett, de sokra nem ment a Libertadores-kupában. A pénz elfogyott, így Clarence Seedorf csak egy volt a fontos távozók közül, két kezdő védő, egy kezdő középpályás és egy kezdő támadó is továbbállt. Szét is esett, jelenleg kieső, igaz nagyon szoros a hátulja. Rossz formában van, csak négy pontot gyűjtött az elmúlt öt fordulóban, és idegenbeli mérlege az, ami botrányos, amely 1-2-12, mellé 6-22-es gólaránnyal. Ezért tart ott, ahol... Otthon viszont 7-4-4-es mérlege és 22-15-ös gólaránya egészen biztató, de most nem saját stadionjában játszik.
  • Egy kezdő támadó az egyetlen fontos hiányzó a szűkös keretből, ami pozitív a korábbi sérüléshullámhoz képest.
  • A Flamengo tavaly éppen csak nem esett ki, egy ponton múlott sorsa. Pontjait akkor, és azóta is otthon szerzi, vendégként 4-3-8-as mérlege és 13-23-as gólaránya elég gyászosan mutat, az utolsó öt meccséből csak egyet nyert meg. Formája összességében viszont nem rossz, az utolsó öt tétmeccséből négyet megnyert és keretre is jobb, mint a hazaiak. A vezetőedző, az európai fül számára is ismerősen ható Vanderlei Luxemburgo elismerte, hogy a lényeg nem a bajnokság, hanem a kupa. Nem csoda, hiszen 10 pont az előnye a hátsó zónához képest, ami megnyugtató, míg a kupában az Atlético MG ellen már a döntő lesz a tét a jövő hét folyamán. Ez pedig a végén Libertadores-kupát érhet. Épp elég motiváció.
  • Csak négy normál esetben kezdőt vitt magával a mérkőzésre, az első számú kapust, egy kezdő védőt és két kezdő támadót. Az összes többi játékos vagy fiatal, vagy csere.
  • Ezért esik rohamosan a Botafogo szorzója és megy felfelé a Flamengóé. Brazíliában érdemes vigyázni az ilyen hírekkel, hiszen 30-35 játékos is akadhat egy keretben, viszonylag jól megoldják a pótlásokat.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

BRAZIL BAJNOKSÁG, 31. FORDULÓ:

BOTAFOGO-FLAMENGO - vasárnap 01:00 óra

Botafogo: Jefferson - Regis, Dankler, André Bahia Junior Cesar - Gabriel, Bolatti, Ramírez, Carlos Alberto -Wallyson, Rogério.

Flamengo: Paulo Victor - Léo, Marcelo, Samir, Anderson Pico - Amaral, Muralha, Luiz Antonio, Eduardo da Silva, Gabriel - Nixon.

Oddsok: Botafogo (3,05), döntetlen (3,05), Flamengo (2,20)

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu