„A PSG olyan jó, mint a Real, Barca”

Létrehozva: 2014. szeptember 29. 15:11
Javier Pastore nem törődik a PSG várakozást jócskán alulmúló idényrajtjával és az elmúlt két szezonban elért BL-negyeddöntő ellenére úgy érzi, hogy csapata egy szinten van a Barcelonával és a Real Madriddal.

Az argentin válogatott középpályás bátran nyilatkozott a Barcelona elleni párizsi csúcs előtt annak ellenére, hogy az elmúlt két tavasszal éppen a katalánokkal, illetve a Chelsea-nem bírt a francia bajnokcsapat.

„Azt hiszem, hogy a PSG a katalánok és a királyiak szintjén áll – jelentette ki az El Mundónak nyilatkozva. – Egyetlen mód van arra, hogy megmutasd, bárkivel fel tudod venni a versenyt, ha bejutsz a BL-döntőbe."

„Ezt a szintet még nem értük el, de nem áll messze tőlünk és mindent megteszünk ennek érdekében. Lehet persze beszélni ilyen célokról, azonban a pályán kell megmutatni tudásunkat" – tette hozzá realistábban.

„A Barcelona a Paris Saint-Germain számára egy referenciának számít Mindenki megpróbálta a Josep Guardiola féle stílust megtanulni, ami borzasztóan nehéz feladat volt, de számomra a mai napig példát jelent."

Pastore végül nem győzte dicsérni a keddi rangadóra kérdéses Zlatan Ibrahimovicot, aki nagyon sokat segített csapattársainak. Azt azonban hangsúlyozta, hogy csapata nem a svédtől függ, hanem többemberes gépezet.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu