„Alonso pótolható, Di María nem"

Létrehozva: 2014. szeptember 22. 13:48
Újabb tekintélyes név, Hugo Sánchez fejezte ki nemtetszését a Real Madrid nyári átigazolási politikája miatt. A klublegenda Xabi Alonso és Ángel di María eladása kapcsán szólalt fel.

A spanyol középpályás a Bayern Münchenhez, míg az argentin szélső a Manchester Unitedhez került az átigazolási piac utolsó napjaiban, előbbiért nagyjából 10, utóbbiért azonban rekordot jelentő 75 millió eurót adtak.

„Nagyon nehéz megmondani külső szemlélőként, hogyan zajlottak le ezek az ügyek az egyesületen belül" – kezdte óvatosan nyilatkozatát a királyiakat 1985 és 1992 között erősítő kiválóság az AS napilap kérdésére.

„Ha nincs egyensúlyban a mérleg két nyelve, akkor nagyon nehéz költekezni anélkül, hogy eladnánk. Ha pénzt akarsz kiadni, akkor a másik oldalt is egyensúlyban kell tartanod, tehát egyszerű matematika az egész."

„Úgy gondolom, hogy Ancelotti mester szerette volna Di María és Alonso maradását, de leginkább előbbiét, mert többen is képesek pótolni Xabit, de Ángel a világ egyik legjobbja, aki óriási segítséget nyújtott a csapatnak."

„Nem tudom, hogy adjak-e hitelt azoknak a pletykáknak, miszerint Di María azért távozott, mert nem érezte magát megbecsülve... Az viszont biztos, hogy világklasszis, akit nem lehet csakúgy pótolni" – tette hozzá."

Sánchez megszólalt a nyári nagy érkező, James Rodríguez személyével kapcsolatban is: „Fenomenális tudása van, gyors, kreatív, nagyszerűen látja meg az üres területeket, mindkét lábbal kiválóan lő, és fejelni is tud."

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu