Az Arsenal egyre közelebb Casillashoz?

Létrehozva: 2014. július 24. 16:01
A katalán Sport csütörtöki címlapján meglepő történetet közöl, eszerint Iker Casillas mégis távozhat örökösnek tűnt otthonából, a Real Madridtól, a lap úgy tudja, hogy az Arsenal egyre közelebb áll megszerzéséhez.

Maga az elképzelés nem új, tavaly nyáron, de a tél folyamán is felröppentek hírek, miszerint a spanyol válogatott kapusa az Ágyúsoknál folytathatja, miután kiszorult a kezdőből a királyiaknál, immár másfél évvel ezelőtt.

A világbajnokság teljes katasztrófával zárult a Vörösök számára, és néhány gólban Casillas is benne volt, míg a Bajnokok Ligája-címvédőnél erősen emlegetik a Costa Rica-i válogatottal kiváló tornát futó Keylor Navas nevét.

A lap úgy tudja, hogy az Arsenal olyan ajánlatot tett neki, amelyet aligha tud visszautasítani, ám mielőtt nagyon beleélnénk magunkat a történetbe, a Sport elfelejteni megemlíteni például a kolumbiai David Ospina nevét. Egyelőre nem hivatalos, de minden valószínűség szerint a Nice-től éppen az Arsenalhoz kerül 3 millió fontért.

A lengyel Wojciech Szczesny elmúlt években nyújtott teljesítménye és Ospina várható érkezésével pedig aligha kell Arsene Wengernek még egy harmadik, világklasszis kapus, akinek ráadásul nagy a fizetési igénye.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu