Az MLSZ a kártyás rendszert dicséri

Létrehozva: 2014. október 1. 15:53
A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) szerint a szurkolói visszajelzések alapján felgyorsította a jegyvásárlást a bevezetett klubkártyarendszer.

Az MLSZ ezt azzal indokolta, hogy így a drukkereknek a kártya kiváltásakor egyetlen egyszer kell megadniuk személyes adataikat, míg eddig minden jegyvásárláskor ezt kellett tenniük, mivel a belépők kötelezően névre szólóak.

Sipos Jenő szóvivő elmondta, hogy korábban a szurkolók aggályosnak találták a klubkártya bevezetését adatvédelmi szempontból, de ennek nincs alapja, mivel az illetékes adatvédelmi hatóság folyamatosan ellenőrzi a rendszert, s ha bármely szervezet visszaélne az adatokkal, az büntetőjogi kategóriába tartozna.

Az MLSZ tájékoztatása szerint eddig 77 ezer klubkártyát és 3000 futballkártyát váltottak ki országszerte. A kártya szeptember 15-e óta kötelezően szükséges ahhoz, hogy valaki a helyszínen tekintsen meg OTP Bank Liga- és Magyar Kupa-mérkőzést vagy felnőtt válogatott találkozót. A szövetség azt reméli, hogy a következő napokban, hetekben tovább nő a kiváltott kártyák száma.

A klubkártyarendszer bevezetésére haladékot kapott a Videoton FC, a Diósgyőri VTK és az Újpest FC, míg a Ferencváros és DVSC-TEVA különálló rendszerének integrálása folyamatban van a központi rendszerbe. A klubkártya díját szeptember 15-e óta az egyesületek maguk szabják meg, de november 16-ig támogatja az MLSZ, ha azt ingyen adják. A futballkártya kiváltása ingyenes.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu