Kiküzdötte a Loki, a BATE következik

Létrehozva: 2014. július 22. 22:14
A gól nélküli első mérkőzés után a Debreceni VSC kedden 2-0-ra legyőzte hazai pályán az északír Cliftonville együttesét, így továbbjutott a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőkörének második fordulójából. A selejtező harmadik körében a magyar bajnok a fehérorosz BATE Boriszovval csap majd össze.

Nagy iramban kezdte a mérkőzést a magyar bajnok, mely az első három percben három helyzetet dolgozott és hagyott ki, majd a kilencedik percben Volas ziccerben a kapufára fejelt. A jó kezdés után visszavett a Debrecen, próbált nyugodtan építkezni, ám a folytatásban egyre nehezebben törte fel az északír védelmet, ráadásul középpályán több labdavesztés is veszélyes kontrát eredményezett.

A második játékrészt az elsőhöz hasonlóan kezdte a DVSC, ismét helyzetekig jutott, majd kevesebb mint tíz perc után emberelőnybe is került, miután a védők között szépen kiugró Volast a 16-os előtt lerántották. A szabadrúgásból azonnal vezetést szerzett a Debrecen, mely ezt követően kényelmesen futballozva is uralta a meccset, s végül 2-0-ás sikerrel lépett a következő fordulóba.

Bajnokok Ligája-selejtező, 2. forduló, visszavágó:

Debrecen-Cliftonville 2-0 (0-0)

Debrecen, 11 000 néző, v.: Glodjovic (szerb)

gólok: Mihelic (55.), Sidibe (79.)
sárga lap: Mészáros (43.), illetve Flynn (34.), Devlin (45.)
piros lap: McGovern (54.)

Továbbjutott: a Debrecen, 2-0-ás összesítéssel.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu