Már a Real a La Liga esélyese

Létrehozva: 2014. október 27. 20:06
Elég volt egyetlen mérkőzés, hogy megforduljanak az esélyek a La Liga bajnoki címéért folyó versenyben, már a Real Madrid ugyanis a bukik favoritja, nem pedig az ezidáig nagyszerűen haladó Barcelona.

Nagyjából egy hónapja latolgattuk az esélyeket Spanyolországban, és arra jutottunk, hogy a királyiakban egy kicsit talán több potenciál mutatkozik, mint a katalánokban, hiába a szezon eleji kisiklás.

Bár még mindig csak a bajnokság negyedénél járunk, de kis megerősítést kaptunk elméletünkben, így Ronaldo és társai a nehéz rajt és kis híján 0-2 után felállva magabiztosan legyőzték riválisukat.

Az élen ugyan még a Barcelona áll, de az előny elolvadt, a Real korábbi hatpontos hátrányát lefaragva immár csak egyre áll, és ahogy elnézzük jelenlegi formáját, idő kérdése, mikor lövi magát az első helyre.

Persze borzasztóan hosszú a szezon, és Luis Suárez debütálása biztatóan sikerült, tehát korai lenne temetni a szombati veszteseket, de az biztos, hogy a bukik is látták, mi történt a Bernabéuban.

Rögtön a Clásico után ugyanis megfordították a bajnoki címre adott oddsaikat, így jelenleg már a blancók az első számú esélyesek, őket követi a Barcelona. Ugyan borzasztóan szoros az élmezőny, az egy hónappal ezelőttihez mérve még inkább lenézik a címvédő Atlético Madridot, Valenciát és Sevillát.

Nálad ki nevet a végén?

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

KI NYERI A LA LIGÁT?
ODDSOK MOST (BALRA) ÉS SZEPTEMBER 30-ÁN

Real Madrid 1,85 2,10
Barcelona 2,10 1,91
Atlético Madrid 20,00 15,00
Valencia 66,00 67,00
Sevilla 200,00 200,00
Villarreal 300,00 300,00
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu