Messze még Ronaldo visszavonulása

Létrehozva: 2014. július 22. 16:30
A Real Madrid Bajnokok Ligája-győztes, aranylabdás sztárja a következő szezonról, de már a visszavonulásról is beszélt egy Japánban rendezett szponzori eseményen. Nyugalom, hosszú pályafutást tervez!

„Még legalább hat-hét éven át a legmagasabb szinten szeretnék futballozni – jelentette ki a támadó Tokióban, majd közelebbre is tekintett. – Nagyon koncentrált vagyok, a sérülésem már a múlté, kitűnően érzem magam. Várom, hogy kezdődjön az új szezon, és reményeim szerint egészen a tavasz végéig jó formában tudok futballozni."

Sikeréhségét nem győzte hangsúlyozni: „Az előző szezon fantasztikusan sikerült, ezzel immár öt-hat kupára van esélyünk. Az egész szezonban a legjobbamat próbálom nyújtani, ahogy mindig, minél több trófeát akarok."

Ronaldót a tökéletes felépülés miatt nem vitte el Carlo Ancelotti az Egyesült Államokban sorra kerülő felkészülési mérkőzésekre, de a vb-ről Iker Casillas, Sergio Ramos, Raphael Varane, Marcelo, Luka Modric, Toni Kroos, Angel Di María, Sami Khedira és Karim Benzema is csak vele együtt a hét második felében csatlakozik a társakhoz.

Csak Xabi Alonso és Fábio Coentrao van jelen a világbajnokságot megjártak közül a tengerentúlon.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu