Mourinho: Még az MU is bajnok lehet

Létrehozva: 2014. december 19. 20:47
José Mourinho véletlenül sem írja le a Manchester Unitedet a Premier League-ért folyó versengésben, és kitért a hétfői, Stoke City elleni, keménynek ígérkező találkozóra is.

„Hosszú még a szezon, a mérkőzések 50 százalékát sem játszottuk le, azok, akik kevesebb mint 10 pont hátránnyal állnak, nyugodtan odaérhetnek" - jelentette ki újságírók előtt az éllovas Chelsea menedzsere.

Ezzel háromcsapatosra szűkítette a versenyt, a United mellett a Manchester City teljesíti ezt a kritériumot.

Következik a kiszámíthatatlan Stoke, és a portugál szakember nem feledi, hogy legutóbb 3-2-re kikapott az együttes a Britannia Stadiumban. „Néha jó játékkal is kikapsz, máskor rosszul focizva nyersz. Az elmúlt szezonban jól játszottunk a Stoke ellen, de két olyan hibát vétettünk, hogy az egész összecsapás ráment."

„Most lehet, hogy jönnek az eredmények, de muszáj játékban is produkálni. Tisztában vagyunk erősségeinkkel, tudnunk kell alkalmazkodni is. Elég, ha arra gondolunk, hogy Peter Crouch ellen mennyire nehéz dolga van a védőknek. Egy erős és nehezen verhető ellenféllel találkozunk" - tette hozzá a Newcastle ellen megbotló Kékek trénere.

Cesc Fabregasékra sűrű és kemény hetek várnak, hiszen a Southampton, a West Ham és a Tottenham következik.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu