Szépreményű Roma, elégedett Juve

Szerző: SHLétrehozva: 2014. augusztus 30. 22:56
Rögtön az első fordulóban rangadót nyert a Roma az olasz bajnoki szezon szombati nyitónapján, hazai környezetben, a Cuadradót és Rossit nélkülöző Fiorentina ellen. Az első félidőben Nainggolan avatta fel Netót, Gervinho az utolsó másodpercekre tartogatta a gólját. A Juventus is elégedett lehet, hiszen egy szögletet követő Cáceres-fejes már korán meghozta a győzelmet jelentő találatot Veronában a Bianconeri számára, akik simábban is nyerhettek volna, hiszen az első játékrészben háromszor is eltalálták a kapufát. A debütáns Kingsley Coman sokakra jó benyomást tett.

SERIE A, 1. FORDULÓ
ROMA-FIORENTINA 2-0 (2-0)
Róma, Stadio Olimpico, vezette: Marco Guida.

ROMA: De Sanctis - Toroszidisz, Astori, Manolasz (Keita, 67.), Cole - Pjanic, De Rossi, Nainggolan - Iturbe (Ljajics, 77.), Totti (Florenzi, 70.), Gervinho. Vezetőedző: Rudi Garcia.

FIORENTINA: Neto - Tomovics, G. Rodríguez, Szavics, M. Alonso - Brillante (Ilicic, 35.), Pizarro, Borja Valero - Babacar (Joaquín, 63.), Gomez, Vargas (Aquilani, 72.). Vezetőedző: Vincenzo Montella.

G.: Nainggolan (28.), Gervinho (93.)

Sárga lap: Totti (23.), Astori (57.), Toroszidisz (72.), Cole (87.), ill. G. Rodríguez (23.), Szavics (23.), M. Alonso (54.), Aquilani (91.)

A GÓLOK:


ROMA 2-0 FIO Highlights 30.8.2014 by GJIKO

CHIEVO-JUVENTUS 0-1 (0-1)

A Juventus összeállítása: Buffon - Cáceres, Bonucci, Ogbonna - Lichtsteiner, Vidal (Pereyra, 86.), Marchisio, Pogba, Asamoah - Tevez, Coman (Llorente, 68.).

G.: Biraghi (7. - öngól)

ÖSSZEFOGLALÓ:


Chievo Verona Juventus 0 - 1 Highlights e... by Superflyvideomaker

Címkék: AS RomaJuventus
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu