Szétesett csapat a Sevilla útjában

Létrehozva: 2014. október 23. 01:32
Az Európa-ligában a címvédőnek szenteltünk külön figyelmet. Egyrészt azért, mert beférkőzve a Real Madrid és a Barcelona közé szárnyal a La Ligában, másrészt csütörtöki ellenfele, a Standard Liege romokban hever.

  • Európa-liga, G-csoport, 3. forduló, a belga 12. fogadja a spanyol második helyezettet.
  • A Liege évek óta élcsapat, így az alapszakaszt megnyerte, majd a rájátszásban ezüstérmes lett a tavasszal. A BL-selejtezőben esélye sem volt a Zenit ellen, így maradt az El. Az ősszel sokat gyengült, de arra senki sem számított, hogy csak a 12. helyen tanyázik majd így október végén. Ráadásul otthon az utolsó előtti, 1-2-3-as mérleggel és 11-12-es gólaránnyal, a legtöbbet kapta. A vezetőedzőt kirúgták, a szurkolók az Újpesttől jól ismert Duchatelet család ellen fordultak.
  • Az első számú kapus frissen, két kezdő középpályás régóta kimarad.
  • A Sevillát kibelezték tavaly, de az Álvaro Negredóért és Jesús Navasért kapott pénzt ügyesen, inkább mennyiséget igazolva használta fel. Nem is nagyon állt össze a keret az ősszel, ám onnantól, hogy összeért, nem volt megállás. Majdnem a BL-ig menetelt a bajnokságban, míg az Európa-ligában nem talált legyőzőre. A nyár inkább megviselte, Federico Fazio, Ivan Rakitic és Alberto Moreno három kulcsember volt, helyükre inkább futottak még kategóriás emberek jöttek. Szerencséje, hogy Carlos Baccát meg tudta tartani, az ő hat gólja aranyat ér ezidáig, és a vártnál erősebb a rajt. Az Atlético Madrid elleni kisiklást leszámítva száguld, idegenben is nyert már három meccset.
  • Akad négy hiányzó, de egyik sem igazán egetrengető.
  • A kérdés csak az, hogy mennyire veszi komolyan ezt a mérkőzést a címvédő, hiszen jól kezdett, két forduló alatt négy ponttal áll. Azért még korai lenne lazítani. Ha meghajtja, akkor sima 2-es lehet.
  • Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!
EURÓPA-LIGA, G-CSOPORT, 3. FORDULÓ:

STANDARD LIEGE-SEVILLA 19:00 óra

Sevilla, várható kezdő: Beto - Diogo, Pareja, Carrico, Navarro - Deulofeu, Banega, Iborra, Reyes - Gameiro, Aspas.

Oddsok: Standard Liege (4,30), döntetlen (3,55), Sevilla (1,75)

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu