Trafált a City-zakóval, 8 milliót nyert

Létrehozva: 2014. október 30. 12:36
Az egyik angol fogadóiroda jelentette szerdán késő este honlapján, hogy egy newcastle-i szerencsevadász hitt csapatában, és majdnem 8 millió forintnak megfelelő nyereményt zsebelt be a Ligakupával.

Hiába a Manchester City kudarcos múlt hete a BL-ben és a PL-ben, no meg a Szarkák feltámadása, a bajnoki címvédőt éreztük mi is a helyes tippnek szerdán az Angol Ligakupa nyolcaddöntőjében.

Teljesen jogosan, hiszen a vendégeket kisebb sérüléshullám hátráltatta, míg a Kékek ugyan tartalékosan, de a Caballero - Sagna, Demichelis, Mangala, Kolarov - Milner, Yaya Touré, Fernandinho, Silva - Jovetics, Dzeko bombaerős kezdőt küldték pályára az Etihadban, ahol amúgy sem nagyon szoktak botlani.

Ehhez képest a végeredmény 2-0 lett a Newcastle-nek. Mondhatni bombameglepetés, ám volt, aki nem csak megérezte a fekete-fehérek sikerét, de még a pontos végeredményt is eltalálta. Sőt, hozzákombinálta, hogy az alig 18 éves, a bajnokságban eddig mindössze 39 percet kapó Roland Aarons gólt szerez.

Téboly! A kombi 1001-szeres oddsort ért, és mivel 20 fontot sem sajnált a játékos tippjére, így most fürdik a pénzben, hiszen 7800 forintból 7,85 milliót (20 020 fontot) kaszált alig két óra leforgása alatt.

Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!

$$kapcsolodo:84419$$

Az egyik vezető brit iroda adta hírül a nyereményt Twitteren
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu