Wenger: Miért nem igazoltam le CR7-et?

Létrehozva: 2014. szeptember 19. 15:30
A mai napig bántja a tény Arsene Wengert, hogy annak idején nem az Arsenalt választotta Cristiano Ronaldo, hanem a nagy rivális Manchester Unitedet. Szívesen edzette volna az Ágyúsok mumusát, Didier Drogbát is.

Miközben egyre szaporodnak a hírek a portugál szupersztár nyári visszatéréséről, Wenger is elmesélt a kétszeres aranylabdáshoz fűződő történetet. Még 2003-ban járunk, amikor viszonylag olcsón lehetett őt megszerezni.

„Amit legjobban megbántam, hogy bár nagyon közel jártam Cristiano Ronaldóhoz, mégsem igazoltam le. Sőt, nem elég, hogy lemaradtam róla, még az ősi rivális Manchester Unitedhez szerződött. Ez a mai napig fájó pont az életemben" – utalt a mai szemmel nézve olcsónak számító 15 millió eurós üzlet elszalasztására a menedzser.

A következmények pedig nyilvánvalóak: Ronaldóval a Vörös Ördögök zsinórban három bajnokságot illetve Bajnokok Ligáját nyertek, miközben a londoniak hosszú éveken át egyetlen trófeát sem tudtak összekaparni.

A szponzori kérdezz-felelek folytatásaként Wenger kitért egy másik játékosra, aki később kísértette: „Nagyszerű lett volna Didier Drogbával együtt dolgozni. Először szintén lemaradtam róla, mikor még a Le Mans játékosa volt. Még nem is az élvonalban szerepelt, de látszott, micsoda sztár lehet belőle. Másodszor pedig mindenki láthatta, hogy a Chelsea elleni rangadókon mennyi borsot tört az orrunk alá. Fájdalmas volt látni, ahogy kivégez minket."

Mostanában Mesut Özilre és Alexis Sánchezre is lecsapott, de idő kell, mire kiderül, igaza volt-e...

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu