Se Luiz, se Ibra! Most mutasd meg, PSG!

Létrehozva: 2014. október 17. 14:22
A Paris Saint-Germain 9 forduló alatt csak háromszor győzött a francia bajnokságban, pénteken idegenben is otthon lesz, ám egy sor alapembere nélkül megizzadhat az újonc Lens ellen.

  • A 18. helyezett újonc és a címvédő 3. helyezett mérkőzése a 10. fordulóban.
  • A Lens esélyes volt, de nehezen jutott fel a másodosztályból, stadionját jelenleg újítják a 2016-os Eb-re, ezért hazai mérkőzéseit a nemzeti stadionban, a párizsi Stade de France-ban játssza. A nyáron gyengült, Adamo Coulibaly például az ősszel alapember úgy, hogy egész elmúlt idényben cserének számított. Jól kezdett az őszt, de rég volt már két győzelme, immár öt forduló óta nem nyert, és pontosan ott van, ahova várták, a kiesőzónában.
  • Két kezdő védő és egy kezdő középpályás fontos hiányzók.
  • A PSG nagybevásárlása működött, uralja a francia bajnokságot, a nyáron viszonylag csendes volt a piacon, de David Luiz így is nagy fogás. A kétszeres címvédő szenved a bajnokságban egyelőre, 9 forduló alatt 3-6-0-s mérleget kapart össze. Főleg idegenben nagy a baj, ahol 1-4-0-s mérleget és 6-4-es gólarányt tud csak. Inog is a kispad Laurent Blanc alatt. Több olyan meccset is játszott, amelyen helyzetek tömkelegét puskázta el, majd a végén pórul járt. Például az Ajax vagy a Monaco ellen. Erejét mutatja viszont a Saint-Étienne 5-0-s kivégzése, és a La Ligában bevethetetlen védelmet rendelkező Barcelona megszórása.
  • David Luiz, Marquinhos, Lavezzi és Ibrahimovic is hiányzik pénteken, Thiago Silva visszatér.
  • A Lens helyzetét és a rendezés helyét elnézve sima 2-est húzhatnánk be, de mi nem ajánljuk azért ezt annyira. A PSG egyáltalán nem meggyőző eddig a bajnokságban, és ugyan bőséges a kerete, éppen azok maradnak ki, akik a hátán viszik a csapatot. És azt sem szabad elfelejteni, hogy válogatott forduló után szerepel a csapat, amely sokakból kivehetett. Egy döntetlenen megint nem lepődnénk meg, egy szoros vendég sikeren sem, de a hendit, amiben az érték van nem vállalnánk.
  • Van egy jó tipped a mai foci meccsre? Fogadj rá ITT!
FRANCIA BAJNOKSÁG, 10. FORDULÓ

LENS-PSG 20:30 óra

Lens: Riou - Cavare, Gbamin, Landre, Baal - Jadeyaoui, Moigne, Valdivia - Touzghar, Coulibaly, Nomanjanahary.

PSG: Sirigu - Wiel, Camara, Motta, Maxwell - Verratti, Cabaye, Matuidi - Moura, Cavani, Pastore.

Oddsok: Lens (8,20), döntetlen (4,80), PSG (1,33)

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu