A spanyol válogatott vinné Nagy Lacit

Szerző: shLétrehozva: 2009. július 25. 13:00
Kapós lett Nagy László, az FC Barcelona magyar átlövője! Nem, szó sincs arról, hogy kilenc év után klubot váltana, de második „hazájának” szövetsége ismét erősen kapacitálja, mondjon le a piros-fehér-zöld színekről, erősítse a jövőben az ibériai ország válogatottját. A világklasszis átlövő még nem döntött, de elmondása szerint a családi szempontok arra inspirálhatják, hogy „átigazoljon” a magyar nemzeti csapatból…

A hórihorgas játékos ezekben a napokban Szegeden pihen családjával és nyilatkozott közeljövőjéről a Délmagyarország című napilapnak. Az újság írásából kiderül, máris napvilágot láttak különféle „összeesküvés-elméletek”, Nagy pedig nem tért ki a keményebb kérdések elől.

„Mindenkit megnyugtatok, nincs a zsebemben másik útlevél – mondta a népszerű klasszis. -  A kinti szövetség vezetői már az athéni olimpia előtt pedzegették, hogy szeretnék, ha náluk játszanék. Nem tagadom, a korábbiaknál most valóban sokkal komolyabbak a tárgyalások. Ha a családom jövőjét tartom szem előtt, Spanyolország nagyobb lehetőségeket rejt magában. Konkrétum még nincs, de nem zárom ki, hogy spanyol válogatott leszek.”

Nagy Laci annak idején a szegediektől került a katalán klubhoz, amellyel hatalmas sikereket ért el. Sokszor elmondta, igazi otthonra talált Barcelonában, ezért nem is meglepő, hogy a légiósokat előszeretettel megkörnyékező spanyol szövetség nála is támadásba lendült.

„…A médiának ez nagyobb szenzációt jelent. Akik közel állnak hozzám, tudják és elfogadják, hogy mérlegelek – jelentette ki a klasszis, majd kifejtette arról is a véleményét, mi lesz, ha a magyar szurkolók „hazaárulással” vádolják” majd meg. - Ezzel tisztában vagyok, de rosszakaróim eddig is voltak, és a jövőben is lesznek. Ha valakiben lesz bátorság, hogy odaálljon elém, és elmondja a véleményét, szívesen meghallgatom. De a döntést a családommal együtt én fogom meghozni.”

Nagy László kitért arra is, hogy már egy hónappal ezelőtt elkezdte az egyéni felkészülést a következő idényre, amely nagy sikereket tartogathat a Barcának. A klub ugyanis több sztárt igazolt, így jó esélye lesz arra, hogy 2005 után ismét megnyerje a Bajnokok Ligáját.

„Sarics, Sarmiento és Igropulo után a héten a Ciudad Real klasszisa, Siarhei Rutenka is aláírt. Nincs erre jobb szó: bombaigazolás, és biztos vagyok abban, hogy maximálisan ki fogjuk használni a képességeit. Ahogyan tudom, nagyon vágyott Barcelonába, már csak ezért is rendkívül elszánt és motivált. …Az elmúlt években is jó játékosokat szerződtettünk, de most kivételesen nagy halak akadtak a hálóba. Bár gyengült a Ciudad, gyengült a Kiel, így sem lesz könnyű dolgunk a legnagyobb riválisok ellen. Ezzel együtt reális eséllyel pályázunk a végső sikerre.”

Reméljük, azért a következő BL-szezonban sem ünnepelhet a Barcelona, a magyar szurkolók bízhatnak a Pick-Szeged és legfőképpen az idén negyeddöntős MKB Veszprém sikerében.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu