Hogyan úszták meg az Iváncsik fivérek?

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 8. 20:02
Marian Cozma, Zsarko Sesum és Ivan Pesic mellett további négy magyar kézilabdázó, Ilyés Ferenc és az Iváncsik-fivérek, Gergő, Tamás és Ádám is a helyszínen tartózkodott vasárnap hajnalban a veszprémi tragédiánál. Elképzelhető, hogy csak az mentette meg a fivérek életét, hogy a veszprémi földszinti perpatvart először nem is sejtve a Skorpió bár pincehelyiségében maradtak. Így nem keveredtek bele a halálos kimenetelű balhéba. Ilyés Ferenc Cozmáékkal tartott, az ő karjai között halt meg a román légiós.

Mint az már ismeretes, mintegy 20-30 fős társaság kötött bele az Iváncsik Gergő gyermekét ünneplő kézilabdázókba.

 

Értesüléseink szerint Marian Cozma, Zsarko Sesum és Ivan Pesic mellett négy magyar kézilabdázó, Ilyés Ferenc, illetve az Iváncsik fivérek, Gergő, Tamás, valamint a Tatabányában játszó testvérük, Ádám is a helyszínen tartózkodott. Gál Gyula, Gulyás Péter és Eklemovics Nikola korábban távozott a helyszínről egy másik szórakozóhelyre.

 

A Veszprém óvárosában, a Vas Gereben utcában található szórakozóhely három szintes, pincehelyiségből, földszinti bárból és egy emeleti koktélbárból áll. A bajnokcsapat néhány sztárja a pincehelyiséget bérelte ki, azaz a Patrióta Lokálban múlatta az időt.

 

Minden jel arra mutat, hogy először az egyik földszinti pincérnőbe kötöttek bele az emeletről, a koktélbárból érkező társaság tagjai. Az éppen a lokál földszinti részén tartózkodó Cozma pedig a pultoslány segítségére sietett. Ezután alakulhatott ki a verekedés, amely tragédiával végződött. Néhány játékostársa - aki vele tartott a pincerészből - természetesen jött a segítségére, ezután szenvedett életveszélyes sérüléseket a horvát Pesic és kapott súlyos rúgást a szerb Sesum. Cozmát szíven szúrták, és életét vesztette. Ilyés Ferenc Cozmáékkal tartott, az ő karjai között halt meg a román légiós.

 

Az Iváncsik-fivérek ezalatt a pincehelyiségben maradtak, és csak percekkel később, a tömeggel együtt értek ki az utcafrontra, amikor már megtörtént a tragédia, és kereket oldottak az elkövetők.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu