Ilyés: A Szeged is nyerhet Veszprémben!

Szerző: shLétrehozva: 2009. május 22. 14:10
Exkluzív videóval! Ha valaki úgy gondolja, hogy a Veszprém férfi kézilabda-csapata már biztosan bajnoki aranyérmes, az téved. Mindezt Ilyés Ferenc, az MKB balátlövője hangsúlyozta, majd hozzátette, természetesen mindannyian ünnepelni szeretnének a vasárnapi harmadik összecsapást követően. Ám hogy a csapat 17. bajnoki aranyát megkaparintsák, előbb le kell győzni a Pick Szegedet. Még egyszer.

Fotó: SportHirado Archív

 

FÉRFI KÉTZILABDA BAJNOKI DÖNTŐ, 3. MÉRKŐZÉS:
MKB VESZPRÉM - PICK-SZEGED
Veszprém, vasárnap, 12.45
ÉLŐben a SportHirado.hu-n!

 

Egyetlen lépésre került az MKB Veszprém a címvédéstől, hiszen a Szeged elleni bajnoki finálésorozatban már 2-0-ra vezet. Amennyiben vasárnap saját közönsége előtt ismét győz Mocsai Lajos legénysége, a klub 17. aranyérmet akaszthatják a hazai játékosok nyakába. Amennyiben...

 

Ilyés Ferenc a SportHirado.hu-nak adott nyilatkozatában a szegedi 25-24-es siker ellenére is óvatos duhaj.

 

„Bárki bármit mond, vigyáznunk kell - kezdte a válogatott kézilabdázó. - Mondom ezt azért, mert csakúgy, mint mi Szegeden, ők Veszprémben nyerhetnek. Nem szabad elszállnunk mindamellett, hogy nagyon boldogok vagyunk a legutóbbi győzelem miatt.”

 

„Tudtuk, a keddi, szegedi mérkőzés is  borzasztóan kemény lesz, hiszen az ellenfél egy jó csapat. Innentől kezdve viszont már nekünk van veszítenivalónk, az esélyesség terhe minket nyom. Be kell húznunk a vasárnapi harmadik meccset is és akkor már lehet ünnepelni.”

ILYÉS VISSZAFOGOTTAN BIZAKODÓ

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu