Norvégia nagyon tart Nagy Lászlóéktól

Létrehozva: 2012. június 9. 18:09
A világ egyik legpokolibb arénájába, a lehető legnehezebb ellenfél ellen – ilyen vélemények láttak napvilágot a norvég férfi kézilabda-válogatott részéről, amely vasárnap Veszprémben játszik a vb-selejtező első felvonásán.

Nem csak a magyarok vélik úgy, hogy emberükre találtak a skandinávok személyében, hiszen Mocsai Lajos a sorsolás láttán elmondta, rosszabbat nem is kaphattunk volna a 2005 óta minden vb-t megjárt csapat személyében.

„Egyszerűen pokoli hangulat vár majd ránk a csarnokban – nyilatkozta a helyi TV2 csatornának pénteken a rutinos Havard Tvedten, aki 2000 óta tagja az északiak keretének. – A telt ház garantált, a magyarok rendesen befűtenek majd, 120-130 kilós játékosok várnak ránk, szóval nem lesz könnyű, de készen állunk a feladatra."

Egyetért a válogatott korábbi játékosa, Stian Vatne is Tvedtennel: „Nem kétséges, a lehető legnehezebb csapattal találkozunk, amely jöhetett a selejtezők során az elmúlt években. Most a leghalványabb az esélyünk a kijutásra. Ha pedig lemaradsz egy nagy tornáról, még nagyobb hátrányba kerülsz a riválisok mögött, tehát nagy lesz a tét."

Vatne hozzátette: „A magyarok kiváló Európa-bajnokságot játszottak Szerbiában, nagy lehetőségek rejlenek bennük, és ne feledjük, visszatért Nagy László! Benne volt a pakliban, hogy spanyol lesz, de hazatért, így már négy klasszis jobbátlövőjük van, plusz Császár Gábor fantasztikus irányító, és az Iváncsik fivérekről sem feledkezzünk meg."

Hogy beigazolódnak-e a norvégok félelmei, a vasárnap 15:30-kor kezdődő első felvonáson kiderül!

A NORVÉG VÁLOGATOTT KERETE:

Kapusok: Ole Erevik, Magnus Dahl, Svenn, Erik Medhus

Mezőnyjátékosok: Joakim Hykkerud, Kent Robin Tönnesen, Sondre Paulsen, Einar Riegelhuth Koren, Magnus Jöndal, Kenneth Ryvoll Klev, Johannes Hippe, Vegard Samdahl, Lars Erik Björnsen, Bjarte Myrhol, Börge Lund, Havard Tvedten, Erlend Mamelund, Christoffer Rambo, Espen Lie Hansen, Krisitan Kjelling.

Szövetségi kapitány: Robert Hedin.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu