Zavarba jött az újonc

Szerző: shLétrehozva: 2011. szeptember 3. 15:44
Nem sikerült fényesen az újonc Tatai HAC bemutatkozása a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában: Kanyó Antal csapata pénteken este nyolc góllal maradt alul az FTC-PLER otthonában. Az edző szerint kissé megszeppentek a játékosai, ezzel együtt tették a dolgukat, ahogy bírták erővel...


"Zavarban voltunk, kicsit megszeppentünk a bemutatkozó meccsünkön, de becsülettel csináltunk a dolgunkat, ahogy bírtuk erővel. Az első és az utolsó húsz perc még rendben volt, a köztes időben azonban erőnléti gondjaink voltak, elfogyott a szufla, és rossz döntésekkel nehéz helyzetbe hoztuk magunkat" - mondta Kanyó Antal, az újonc edzője.

A nyáron a szomszédos Tatabányáról érkezett szakember ehhez hozzátette: a fizikai megterhelést illetően (is) jelentős a különbség az első és a másodosztály között, így idő és türelem kell ahhoz, hogy a Tata erőben is felvegye a versenyt a mezőny többi csapatával.

"Szorgalmasan dolgoznak a srácok, lényegesen többet edzenek most, mint amihez hozzászoktak a másodosztályban. Mégis legalább három hónapra szükség van még ahhoz, hogy erőnlétben alkalmazkodjunk a Budapest Bank Ligához" - fogalmazott a tatai tréner.

Megjegyezte: a Tatának nem az FTC-PLER-t kell legyőznie, akad három-négy kisebb játékerőt képviselő csapat a mezőnyben, azok ellen van reálisan esélye a pontszerzésre.

BUDAPEST BANK LIGA, 1. FORDULÓ
FTC-PLER - TATAI HAC 32-24 (18-12)

FTC-PLER: Székely, Kominek - kapusok, Bak, Bakos Gy. 3, Baláz 2, Bendó 5, Hajdu G., Jakub, Kis 4, Kocsi 2, Lendvay 3, Marczinkó 3, Mazák 3, Pozsgai 1, Pálos 5, Rév 1.

TATA: Czérna, Kovácsovics, Melhardt - kapusok, Benis 4, Bognár, Hajdú T., Hegedűs, Hodi-Pongrácz 3, Kanyó Ba., Kanyó Be. 2, Kiss Á. 3 , Lehőcz 1, Lengyel 7, Szám 2, Sütő 2, Zeck.

Hétméteresek: 0, ill. 3/2
Kiállítások: 10, ill. 4 perc
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu