KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "FRANCIA_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
Kézi Eb: nézőcsúcs a magyar-francián 2012. január 23. 16:24 Minden csúcsot megdöntött a férfi kézilabda Európa-bajnokságon lejátszott magyar-francia mérkőzés nézettsége.
 
Kézi Eb: így vertünk franciát! - videó 2012. január 21. 11:49 Ezt nem lehet megunni! Ezt tényleg nem lehet megunni! A magyar férfi kézilabda-válogatott maradandót alkotott a francia együttes legyőzésével, melegséget csempészett az életrágta magyar emberek szívébe. Aki szeretné még egyszer, százszor átélni a péntek esti csodát, annak csak az alábbi videóra kell kattintania. Mert ahogy a végén a riporter is mondotta: "Megnyertüük! Hát,megnyertüüük! Hát kérem, hát, megnyertüüük!"
 
Eb 2012: francia kéziválogatott-kisokos 2012. január 16. 18:05 Minden, amit alapvetően tudni kell a péntek esti ellenfélről, Franciaországról...
 
Egység, felszabadultság - Eb-siker? 2012. január 15. 19:55 Három prominens szakembert kérdezett meg a kézilabda.hu a férfi Európa-bajnokság előtt. Mocsai Lajos szövetségi kapitányt, Bakó Botondot, a tabellán harmadik Csurgó vezetőedzőjét és Debre Viktort a negyedik Tatabánya trénerét. Négy kérdőjel egyenesedett ki, csak azért, hogy még tisztábbal lássunk a hétfő esti magyar nyitány előestéjén. Esélyesek, magyar válogatott, meglepetések - mi mindenre kíváncsiak voltunk.
 
A vacsora kihűlt, de jöhet a kézi Eb! 2012. január 14. 15:27 A papírforma ugyan ellenünk szól, de a magyar férfi kézilabda-válogatott becsülettel felkészült a január 15-én rajtoló Európa-bajnokságra. Mocsai Lajos szövetségi kapitány vacsoráját is hagyta kihűlni, csak hogy a kézilabda.hu olvasóinak összegezze az elmúlt időszakot. A válogatott szombaton utazik Szerbiába, a torna helyszínére.
 
A francia csapat minden idők legjobbja! 2011. november 11. 18:19 A kilencvenes évek egyik legjobb irányítója, a szerb Nedeljko Jovanovics amondó, sok kiváló csapatot látott már, de a jelenlegi francia kézilabda-válogatottnál jobbat még nem pipált..
 
A franciák revánsot vettek a blamáért 2011. november 6. 09:07 A francia férfi kézilabda-válogatott visszavágott a két nappal ezelőtt nagy meglepetésre elszenvedett vereségért a szlovákoknak. A olimpiai, világ- és Európa-bajnok szombaton, Boulazac-ban már nem ismert tréfát, a papírformának megfelelően magabiztosan, nagy különbséggel győzött - ezzel helyre is állt a világ rendje...
 
Micsoda bravúr: elverték a világbajnokot 2011. november 4. 09:30 Óriási meglepetésre az olimpiai, világ- és Európa-bajnok hazai pályán, Limoges-ban hajtott fejet Szlovákia előtt. A sportágban egyeduralkodó francia férfi kézilabda-válogatottat 2010 január 12. óta nem érte ekkora szégyen: akkor a szerbektől kapott ki Marseille-ben. Richard Stochl kapusnak jelentős érdemei vannak a francia-verésben, miután a 60 perc során 20-szor védett, közte három hetest is megfogott. A francia válogatott szombaton revánsot vehet a szlovákokon.
 
Kézi-vb: a világbajnok ellen folytatjuk 2011. január 21. 10:21 Elkészült a középdöntő időbeosztása a férfi kézilabda-világbajnokságon, a magyar válogatott három bivalyerős ellenfele közül az olimpiai és világbajnok franciákkal kezd szombaton. Hétfőn a papíron leggyengébb ellenfél, a 2007-es győztes Németország következik, majd a csütörtökön a gallokkal döntetlent játszó Spanyolország a soros. Mocsai Lajos fiai a negyedik helyen kezdik a középdöntőt, 2 ponttal.
 
Íme az olimpiai, világ és Európa-bajnok! 2010. január 31. 18:53 Elképesztő bravúrt ünnepelhet a kézilabdavilág: az ausztriai férfi Európa-bajnokságot ugyanis a francia válogatott nyerte, miután a fináléban 25-21-re felülmúlta a horvát együttest. Ezzel Claude Onesta szövetségi kapitány csapata immár olimpiai, világ és Európa-bajnok egy időben, ez korábban egyik gárdának sem sikerült a férfi kézilabdában. A bronzérmet Izland szerezte meg, 29-26-ra diadalmaskodott Lengyelország ellen.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu