KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ILYÉS FERENC"
Ilyés kihagyja a januári vb-t 2012. december 20. 18:10 Megoperálták Ilyés Ferencet, a magyar férfi kézilabda-válogatott balátlövőjét, így a játékos nem lehet ott a januári, spanyolországi világbajnokságon - tájékoztatott az MKSZ.
 
Ilyés Ferenc bokatörést szenvedett! 2012. március 31. 13:56 Súlyos sérülést szenvedett Ilyés Ferenc, a jövő heti olimpiai selejtezőre készülő magyar férfi kézilabda-válogatott csapatkapitánya.
 
Ilyés: A Szeged is nyerhet Veszprémben! 2009. május 22. 14:10 Exkluzív videóval! Ha valaki úgy gondolja, hogy a Veszprém férfi kézilabda-csapata már biztosan bajnoki aranyérmes, az téved. Mindezt Ilyés Ferenc, az MKB balátlövője hangsúlyozta, majd hozzátette, természetesen mindannyian ünnepelni szeretnének a vasárnapi harmadik összecsapást követően. Ám hogy a csapat 17. bajnoki aranyát megkaparintsák, előbb le kell győzni a Pick Szegedet. Még egyszer.
 
Hogyan úszták meg az Iváncsik fivérek? 2009. február 8. 20:02 Marian Cozma, Zsarko Sesum és Ivan Pesic mellett további négy magyar kézilabdázó, Ilyés Ferenc és az Iváncsik-fivérek, Gergő, Tamás és Ádám is a helyszínen tartózkodott vasárnap hajnalban a veszprémi tragédiánál. Elképzelhető, hogy csak az mentette meg a fivérek életét, hogy a veszprémi földszinti perpatvart először nem is sejtve a Skorpió bár pincehelyiségében maradtak. Így nem keveredtek bele a halálos kimenetelű balhéba. Ilyés Ferenc Cozmáékkal tartott, az ő karjai között halt meg a román légiós.
 
Ilyés Ferenc: Nyolc gól? Kit érdekel? 2009. január 26. 11:39 Ha nincs Ilyés Ferenc, héttel kikapunk, csakhogy ott volt, így egy góllal legyőztük a svédeket a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság zágrábi középdöntőjében. Röpke fejszámolás után rádöbbenünk, hogy az MKB Veszprém balátlövője nyolc találatig meg sem állt. A statisztikai adatok böngészése közben figyelmeztet minket a kifejezetten szerény, feltűnést kerülő sportember, hogy csakis a csapaté az érdem, az egyénekre lebontott lőlapot felesleges tanulmányoznunk.
 
Mocsai: Nem adjuk olcsón a bőrünket! 2009. január 22. 12:19 Ilyés Ferenc lövőkedve meccsről meccsre egyre inkább megjött, s ha egyszer az MKB Veszprém nehéztüzére igazán belelendül, akkor aztán nincs megállás. Az argentinok ellen hét lövéséből öt zúdult akadálytalanul a kapuba, irgalmatlan bombáira a franciák ellen is nagy szükség lesz. Következik a horvátországi férfi kézilabda-világbajnokság eddigi legnehezebb próbatétele, az olimpiai bajnok elleni ütközet. Mocsai Tamás, Nagy László és Iváncsik Gergő is fogadkozik.
 
Németországba szerződik Ilyés Ferenc 2008. november 26. 17:16 2009 nyarától Mocsai Tamás csapattársaként a német Lemgóban kézilabdázik tovább Ilyés Ferenc, az MKB Veszprém átlövője. A 26 éves játékos szerződése a szezon végén jár le jelenlegi együttesénél, és bár a klub szerződés-hosszabbítási ajánlatot tett neki, ezt Ilyés nem fogadta el, és két év után távozik csapatától.
 
Mégis játszhatnak az eltiltottak 2008. május 22. 18:01 Csütörtöki elnökségi ülésén salamoni döntést hozott a Magyar Kézilabda-szövetség: a veszprémi Ilyés Ferenc, valamint a szegedi Danijel Andjelkovics és Herbert Gábor játszhat a férfi bajnoki finálé mindent eldöntő, ötödik mérkőzésén, pénteken, Veszprémben. A szervezet felfüggesztette az eredetileg két mérkőzésre eltiltott Ilyés és Herbert büntetését, az Andjelkovics-féle fegyelmi ügyben pedig a döntő után folytatódik a vizsgálat.
 
Ilyés és Andjelkovics sem lép pályára 2008. május 20. 17:57 Nerm játszhat a keddi negyedik mérkőzésen sem Ilyés Ferenc, az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapatának jobbátlövője, sem Daniel Andjelkovics, a Szeged irányítója. Előbbit a Magyar Kézilabda-szövetség fegyelmi bizottsága két mérkőzésre tiltotta el, a szerb irányító játékjogát pedig azért függesztették föl, mert fegyelmi eljárás alatt áll. Ilyés esetében az ok: a székesudvarhelyi származású ex-szegedi játékos a harmadik mérkőzésen utánarúgott Luka Zvizejnek. Andjelkovics a második meccsen volt túlságosan durva.
  
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu