KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MEZŐKÖVESDI KC"
Bombameglepetés a férfi kézi NB I-ben 2012. február 4. 21:49 A sereghajtó Mezőkövesd meglepetésre nyert az FTC-PLER otthonában a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján. Buday Ferenc tanítványai az első "tavaszi" fordulóban ugyanannyi pontnál járnak, mint amennyit az ezt megelőző 15 "ősziben" szereztek. A bajnoki címvédő Veszprém könnyedén, az ezüstérmes Szeged nehezebben gyűrte le látogatóját.
 
Szamba di Mezőkövesd: vérfrissítés után 2012. január 30. 20:55 Csaknem két hónapnyi szünetet követően folytatódik a Budapest Bank Liga, a férfiak immáron a 17. fordulónak rugaszkodnak neki. Ráhangoló sorozatunkban beszámolunk az együttesek téli felkészüléséről, az érkezőkről-távozókról, a reményekről, a célokról, az esetleges búról-bánatról. Ezúttal a brazilos lendülettel felturbózott,12. helyen "telelő" Mezőkövesd vezetőedzőjével, Buday Ferenccel beszélgetett a kézilabda.hu.
 
Szlovákok Mezőkövesden 2012. január 11. 10:21 Két rutinos szlovák játékossal erősít az évad végéig a Mezőkövesd férfi kézilabdacsapata. Michal Melus kapus Gyöngyösről, Lukas Gamrat balátlövő Érsekújvárról érkezik.
 
Laza veszprémi átmozgatás az évzárón 2011. december 17. 16:48 A címvédő MKB Veszprém hazai környezetben magabiztosan nyert a sereghajtó Mezőkövesd ellen a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
 
Rosta István: Kis takarónk meleget ad 2009. május 14. 18:11 A Budapest Bank férfiliga 26 fordulós alapszakaszában a nyolcadik helyen végzett a Mezőkövesd kézilabdacsapata – öt ponttal megelőzve a kilencedik, már alsóházba kényszerített Gyöngyöst –, így az évad előtti terveket magasan túlszárnyalva elkerülte nemcsak a kiesést, hanem az élet-halál harc további folytatását is. A gárda fiatal vezetőedzője, Rosta István méltán lehet büszke erőn felül teljesítő csapatára, főként annak ismeretében, ahonnan 2008 nyarán a szezonnak nekivágtak.
 
Mezőköveden sem botlott a Veszprém 2009. április 11. 19:30 A Budapest Bank férfi kézilabdaliga alapszakaszának 25. fordulójában a bajnoki címvédő MKB Veszprém együttese a papírformának megfelelően biztos, 15 gólos győzelmet aratott Mezőkövesden.
 
Komlón égett meg a Debreceni KSE 2009. február 28. 21:27 Hatalmas meglepetésre otthagyta a fogát a Debreceni KSE a Komlói Bányász otthonában a férfi kézilabda NB I 20. fordulójának szombat esti mérkőzésén. A középcsapatok rangadóján a Mezőkövesd otthon tartotta a pontokat a Gyöngyössel szemben, a Győr nagy lehetőséget szalasztott el, hogy megszerezze idénybeli első győzelmét, a Csurgó ellen bukott el hazai pályán.
 
Kézilabda, férfi NB I: sima mezőkövesdi vereség Dunaújvárosban 2008. december 13. 19:45 Az élvonalbeli férfi kézilabda-bajnokság (Budapest Bank Liga) alapszakaszának tizenötödik fordulójában a Dunaferr hazai pályán nyolc góllal nyert a Mezőkövesd ellen.
 
Férfi kézilabda NB I: egy góllal nyert a Mezőkövesd Komlón 2008. november 23. 19:19 A Budapest Bank férfi kézilabda liga vasárnapi első mérkőzésén izgalmas csatában nyert a Mezőkövesd a Komló otthonában.
 
A Füred lefékezte a Mezőkövesdet 2008. október 25. 19:45 Jobb hajrájának köszönhette az újabb két pontját a Balatonfüred csapata a férfi kézilabda NB I-ben. A fürediek szombaton délután a Mezőkövesd otthonában léptek pályára a 9. forduló szombati mérkőzésén, és végül hat góllal, 36-30-ra tudtak győzni.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu