KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MKB VESZPRÉM"
Csoportelső a BL-ben a Veszprém 2015. február 15. 20:36 Biztossá vált, hogy csoportelsőként jut a nyolcaddöntőbe az MKB-MVM Veszprém, amely vasárnap 29-26-ra legyőzte a vendég szlovén Celjét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája utolsó előtti csoportkörében.
 
Vérprofi Veszprém Macedóniában 2014. december 14. 23:05 A Veszprém öt góllal nyert a macedón Metalurg Szkopje vendégeként vasárnap, így továbbra is 100 százalékos a férfi kézilabda SEHA Ligában. Ilics nyolc, Chema öt gólt vállalt, a magyar bajnok lerohanásokkal operálva villámgyorsan meglépett a házigazdától a második félidő elején.
 
BL: sziporkázó Veszprém, bravúros Szeged 2014. november 22. 20:03 Közel került a Veszprém ahhoz, hogy megnyerje csoportját a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, miután a hatodik fordulóban, szombaton nyert a vendég macedón Vardar Szkopje ellen, és továbbra is százszázalékos. A Szeged helyenként remek, összeszedett játékkal 25-24-re nyert a Dunkerque otthonában, oda-vissza verte a franciákat, és hatalmas lépést tett afelé, hogy csoportjának első vagy második helyén végezzen.
 
BL: a Veszprém Szlovéniában is nyert 2014. október 18. 23:41 A Veszprém 24-21-re nyert a szlovén Celje otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyedik fordulójában. A siker azt jelenti, hogy a magyar bajnok továbbra is százszázalékos, így minden bizonnyal a macedón Vardar Szkopjével küzd majd meg a kieséses szakaszban nagy előnyt jelentő csoportelsőségért.
 
Úgy rajtolt a Veszprém, ahogy kell 2014. szeptember 27. 18:41 Remek rajtot vett a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában a Veszprém: a magyar bajnok az orosz Csehovszkije Medvegyi otthonában győzött a sorozat szombati nyitányán, magabiztos játékkal, öt góllal.
 
Műtét vár két veszprémi sztárra 2014. június 3. 13:32 Műtét vár az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdacsapatának két játékosára, a horvát Mirko Alilovicra és a bosnyák Mirsad Terzicre.
 
Első négyesdöntőjében 4. lett a Veszprém 2014. június 1. 17:03 Negyedik helyen zárt a Veszprém kézilabdacsapata a kölni BL-négyesdöntőben, miután a vasárnap délutáni bronzmeccsen 26-25-re alulmaradt a spanyol bajnok Barcelonával szemben.
 
Egymás után hetedszer bajnok a Veszprém! 2014. május 11. 21:21 Sorozatban hetedszer, összesítésben 22. alkalommal lett aranyérmes a Veszprém a férfi kézilabda NB I-ben, miután a döntőben másodszor is legyőzte a Szegedet. A címvédő szerdán hazai pályán simán, 30-21-re diadalmaskodott, vasárnap, a Tisza-partiak otthonában pedig jó hajrájának és eredményes emberhátrányos játékának köszönhetően győzött a 28-24-re. A Veszprém ebben az idényben már megnyerte a Magyar Kupát, május 31-én és június 1-jén pedig még a Bajnokok Ligája kölni négyes döntőjében érdekelt. A Szeged az MK-ban is második volt, és egy hét múlva az EHF Kupa berlini Final Fourjában lép pályára.
 
A Szeged követte a Veszprémet 2014. április 30. 22:10 Bejutott a férfi kézilabda NB I. fináléjába a Pick Szeged, miután az elődöntős párharcban másodszor is legyőzte a Csurgó csapatát.
 
Az M1 is közvetíti a Final Fourt 2014. április 30. 12:16 Az M1-en is élőben lesz látható a kézilabda Bajnokok Ligája női és férfi négyes döntője, előbbiben a Győri Audi ETO KC Budapesten címvédőként, míg utóbbiban, Kölnben az MKB-MVM Veszprém lesz érdekelt.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu