KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OROSZ_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
"A kezemben volt a győzelem! Sajnálom!" 2012. január 16. 23:00 A magyar férfi kézilabda-válogatott 31-31-es döntetlent játszott az orosz csapattal a szerbiai Európa-bajnokság újvidéki csoportjának első fordulójában, hétfőn. Az utolsó pillanatban nyerhettünk is volna, de Ilyés Ferenc végül belement ellenfelébe. A veszprémi kézis sajnálja az esetet.
 
Kézi Eb: nem bírtak fiaink az oroszokkal 2012. január 16. 19:01 VIDEÓ! A 2007-es világbajnokság után előttünk nyílt lehetőség, hogy az utolsó másodpercekben eldöntsük az oroszok elleni összecsapást, ám nem sikerült betalálnunk, így maradt a 31-31 a férfi kézilabda Európa-bajnokság C-csoportjának 1. fordulójában. A végig kiélezett csatában mi az első félidőt, az ellenfél a második játékrészt kezdte ellenállhatatlanul. Mocsai Lajos válogatottja visszakapaszkodott, de a végén nem sikerült feltenni a pontot az "i"re. A négyes másik meccsén meglepetésre kikapott a címvédő: Spanyolország-Franciaország 29-26. Szerdán a nyertesek következnek.
 
Eb 2012: orosz kéziválogatott-kisokos 2012. január 16. 17:35 Minden, amit alapvetően tudni kell a hétfő esti ellenfélről, Oroszországról...
 
Oroszország: vérét adná az olimpiáért 2012. január 16. 13:00 A magyar férfi kézilabda-válogatott számára 20.15-től kezdődik meg az Európa-bajnokság, amelynek első állomásaként azzal az Oroszországgal találkozik, amely ezen a néven olimpiát, két ízben világbajnokságot és Európa-bajnokságot is nyert már. Mocsai Lajos szövetségi kapitány szerint mindent egy lapra tesz majd fel az ellenfél, lévén még nincs kint az ötkarikás játékokon.
 
Egység, felszabadultság - Eb-siker? 2012. január 15. 19:55 Három prominens szakembert kérdezett meg a kézilabda.hu a férfi Európa-bajnokság előtt. Mocsai Lajos szövetségi kapitányt, Bakó Botondot, a tabellán harmadik Csurgó vezetőedzőjét és Debre Viktort a negyedik Tatabánya trénerét. Négy kérdőjel egyenesedett ki, csak azért, hogy még tisztábbal lássunk a hétfő esti magyar nyitány előestéjén. Esélyesek, magyar válogatott, meglepetések - mi mindenre kíváncsiak voltunk.
 
A vacsora kihűlt, de jöhet a kézi Eb! 2012. január 14. 15:27 A papírforma ugyan ellenünk szól, de a magyar férfi kézilabda-válogatott becsülettel felkészült a január 15-én rajtoló Európa-bajnokságra. Mocsai Lajos szövetségi kapitány vacsoráját is hagyta kihűlni, csak hogy a kézilabda.hu olvasóinak összegezze az elmúlt időszakot. A válogatott szombaton utazik Szerbiába, a torna helyszínére.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: a lengyeleké az ötödik hely 2008. augusztus 24. 05:43 A lengyel válogatott szerezte meg az ötödik helyet a pekingi olimpia férfi kézilabdatornáján, miután a helyosztón 29-28-ra legyőzte Oroszországot.
 
Peking 2008, férfi kézilabda: az orosz válogatott legyőzte Dániát 2008. augusztus 22. 07:48 Az orosz férfi kézilabda-válogatott játszhat tovább az ötödik helyért, miután az 5-8. helyért zajló helyosztón 28-27-re legyőzte Dániát.
 
Négy közé dobták magukat a franciák 2008. augusztus 20. 07:31 Első csapatként a francia válogatott jutott be a férfi kézilabda-torna elődöntőjébe a pekingi olimpián, miután 27-24-es diadalt aratott az oroszok felett. A mérkőzést végig kézben tartva, teljesen megérdemelten nyert a nyugat-európai különítmény, a mutatott játék alapján pedig komoly aranyesélyesnek számít. Az elődöntőben a horvát-dán csata győztesével találkoznak majd Danielle Narcisse-ék.
  
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu