KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "SPANYOL_FERFI_KEZILABDA_VALOGATOTT"
A spanyolok a világ tetején - másodszor 2013. január 27. 18:47 Spanyolország második világbajnoki címét szerezte kézilabdaában, miután 35-19-re verte Dániát hazai közönség előtt, Barcelonában. A hispánoknál szinte nem is volt gyenge teljesítmény, már a félidően héttel vezettek, a dánok a szünet után nem sokkal gyakorlatilag feladták a mérkőzést.
 
A spanyolok elleni krimi vége - videó 2012. január 19. 17:01 Amit tényleg nem lehet megunni! Annyi baj van mostanság a mindennapokban, hogy igazán üdítő volt látni azt az erőt, azt a hősiességet, ahogy a férfi kézilabda-válogatott bravúrral visszakapaszkodott, s végül 24-24-es döntetlent játszott a sokkal esélyesebb, világbajnokverő spanyolok ellen. Íme a hispánok elleni lélekemelő összecsapás hajrája. Jó szórakozást hozzá!
 
Császár Gábor: Bízom a továbbjutásban! 2012. január 19. 15:59 Nem mindennapi mérkőzésen, egy időn túl értékesített hetessel játszott 24-24-es döntetlent a magyar férfi kézilabda-válogatott a szerbiai Európa-bajnokság 2. fordulójában. A vb-bronzérmes spanyoloknak Császár Gábor dobta a lélekölő utolsó gólt - nemzeti csapatunk irányítója bizakodó, és egyáltalán nem izgult azokban a bizonyos sorsdöntő másodpercekben. Jó neki...
 
Eb 2012: spanyol kéziválogatott-kisokos 2012. január 16. 17:50 Minden, amit alapvetően tudni kell a szerda esti ellenfélről, Spanyolországról...
 
Egység, felszabadultság - Eb-siker? 2012. január 15. 19:55 Három prominens szakembert kérdezett meg a kézilabda.hu a férfi Európa-bajnokság előtt. Mocsai Lajos szövetségi kapitányt, Bakó Botondot, a tabellán harmadik Csurgó vezetőedzőjét és Debre Viktort a negyedik Tatabánya trénerét. Négy kérdőjel egyenesedett ki, csak azért, hogy még tisztábbal lássunk a hétfő esti magyar nyitány előestéjén. Esélyesek, magyar válogatott, meglepetések - mi mindenre kíváncsiak voltunk.
 
A vacsora kihűlt, de jöhet a kézi Eb! 2012. január 14. 15:27 A papírforma ugyan ellenünk szól, de a magyar férfi kézilabda-válogatott becsülettel felkészült a január 15-én rajtoló Európa-bajnokságra. Mocsai Lajos szövetségi kapitány vacsoráját is hagyta kihűlni, csak hogy a kézilabda.hu olvasóinak összegezze az elmúlt időszakot. A válogatott szombaton utazik Szerbiába, a torna helyszínére.
 
Spanyol bronzérem a kézilabda-vébén 2011. január 30. 18:03 Hatalmas csatában egyetlen góllal legyőzte a házigazda Svédországot, ezzel megszerezte a bronzérmet Spanyolország a férfi kézilabda-világbajnokságon.
 
Francia siker, spanyol kudarc az Eb-n 2010. január 24. 23:18 Magyarország korábbi csoportellenfelei közül Franciaország szoros győzelemmel, Spanyolország sima vereséggel, míg a cseh válogatott bravúrral folytatta szereplését az ausztriai Európa-bajnokság középdöntőjében.
 
A spanyol válogatott vinné Nagy Lacit 2009. július 25. 13:00 Kapós lett Nagy László, az FC Barcelona magyar átlövője! Nem, szó sincs arról, hogy kilenc év után klubot váltana, de második „hazájának” szövetsége ismét erősen kapacitálja, mondjon le a piros-fehér-zöld színekről, erősítse a jövőben az ibériai ország válogatottját. A világklasszis átlövő még nem döntött, de elmondása szerint a családi szempontok arra inspirálhatják, hogy „átigazoljon” a magyar nemzeti csapatból…
 
Peking 2008, férfi kézilabda: Spanyolország a bronzérmes 2008. augusztus 24. 09:27 A spanyol férfi kézilabda-válogatott állhat fel a dobogó legalsó fokára, miután a bronzmérkőzésen 35-29-re verte Horvátországot.
 
Következő »
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu