KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "TATAI HAC"
Kérdés nem fért a Csurgó sikeréhez 2011. december 17. 19:40 A Csurgó 38-24-re nyert a Tata vendégeként a Budapest Bank férfi kézilabdaliga szombati játéknapján.
 
Visszalépnek az NB I-től? 2011. október 25. 11:24 "Az biztos, hogy a mai veszprémi, és a szombati, Balatonfüred elleni bajnoki mérkőzésünket lejátsszuk, de tovább nem látok" - mondta az MTI-nek kedden a tatai klubelnök, Komáromi Lajos a férfi kézilabdacsapat NB I-es szereplése kapcsán.
 
Furcsa kettős rangadó Tatabányán 2011. szeptember 14. 13:29 Kettős rangadóra kerül sor szerdán Tatabányán - igaz, külön rendezéssel és beléptetéssel, de erről az alábbi cikkben részletesen... A lényeg, hogy a Földi Imre Sportcsarnokban 17:00-tól a Tatai HAC, 19:00-tól a Tatabánya-Carbonex fogadja aktuális ellenfelét a férfi kézilabda Budapest Bank Liga harmadik fordulójában.
 
Pikáns csata: újoncok egymás ellen! 2011. szeptember 14. 12:14 A férfi kézilabda Budapest Bank Liga szerdán esedékes harmadik fordulójában, Tatabányán egymásnak feszül az élvonal két újonca, a Tata és a Gyöngyös. Utóbbi a múlt hétvégén, az FTC-PLER legyőzésével már megérezhette a siker ízét, a Tata ugyanakkor két vereséggel a zsákban továbbra is az első győzelmére hajt...
 
Zavarba jött az újonc 2011. szeptember 3. 15:44 Nem sikerült fényesen az újonc Tatai HAC bemutatkozása a férfi kézilabda Budapest Bank Ligában: Kanyó Antal csapata pénteken este nyolc góllal maradt alul az FTC-PLER otthonában. Az edző szerint kissé megszeppentek a játékosai, ezzel együtt tették a dolgukat, ahogy bírták erővel...
 
Kézilabda, férfi NB I: magabiztos füredi győzelem az alsóházban 2008. május 4. 22:40 A férfi kézilabda bajnokság rájátszásában a 9-16. helyért játszó csapatok mérkőzésén a hazaiak könnyű győzelemre számítottak a tataiakkal szemben. Ezzel szemben a vendégek szívósan védekezve minden gólért keményen harcolva nem hagyták magukat. A fordulás után a fürediek egy darabig úgy játszottak, ahogy elvárják tőlük, de a biztos vezetés tudatában ismét pontatlanul céloztak és ezzel csökkentette a hátrányát a vendég csapat.
 
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu