A füredi meglepetésember: Szöllősi Bence

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 8. 16:30
Jött, játszott, győzött: 8 góljával oroszlánrészt vállalt csapata hétvégi, tatabányai sikerében a Balatonfüred irányítója, Szöllősi Bence. A fiatal játékos találataival korábbi kenyéradója orra alá tört borsot, a jövő héten pedig nevelőegyesülete, a Veszprém ellen is bizonyíthat. A Budapest Bank Liga tabelláján jelenleg ötödik helyen álló Balaton-parti gárda még nem mondott le az elődöntős álmokról, és a KEK-ben is a lehető legmesszebb szeretnének jutni.

A férfi kézilabda bajnokság hétvégi fordulójának meglepetését szolgáltatta a Balatonfüred, mely 23-25-re tudta otthonában legyőzni a tavalyi bronzérmes Tatabányát. Sótonyi László tanítványai ezzel nemcsak visszavágtak az őszi szezonban elszenvedett vereségért, de továbbra is életben tartották elődöntős reményeiket.

A mérkőzésen csapata igazi vezéregyénisége volt Szöllősi Bence, aki korábban három szezont is Tatabányán töltött. "Eddig még egyszer sem tudtam jól játszani korábbi csapatom ellen, ezért hihetetlenül örülök, hogy kijött a lépés. Nem csupán én játszottam kimagaslóan, a győzelem igazi csapatmunka volt: mindig volt ugyanis valaki, aki lendíteni tudott a szekéren és átsegített minket a holtponton."

A csapat vezetőedzője, Sótonyi László szerint a belső emberek közül Szöllősi és Sandrk is úgy játszott, ahogy azt már régóta várta tőlük mindenki. A fiatal játékosnak adott a lehetőség, a jövő héten ugyanis Veszprémben kell helyt állniuk, így nevelőegyesülete hálóját is kitömheti.

A Fürednek vasárnapi győzelmével továbbra is maradt esélye a legjobb négybe kerülésre. "A hivatalos célkitüzésünk az 5-7.hely valamelyikének megszerzése, de természetesen az elődöntőbe kerülésnek is van realitása. Ehhez azonban az előttünkálló Fradinak és Tatabányának hibáznia kell. Mivel azonban rendkívül kiegyensúlyozott a mezőny, mindenki megverhet mindenkit.

Szöllősi nyilván nem a soron következő, Mezőkövesd elleni bajnokin vár ilyen meglepetést, hanem a Veszprém elleni derbin. "A bajnokcsapat teljesen más dimenzió, ellenük mindenki bizonyítani akar. Mi is szeretnénk, rajtam nem fog múlni." - tette hozzá.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu