Két éve ölték meg Marian Cozmát

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 8. 10:20
Kedves Szurkolók! Az alábbiakban a Veszprémi Kézilabda Fan Club felhívását olvashatjátok: halálának második évforduló okán emlékezzünk együtt Marian Cozmára!

Két éve vesztettük el játékosunkat, Marian Cozmát és egy évvel ezelőtt avattuk fel az Őt ábrázoló szobrot, amelyet civil kezdeményezés nyomán hívtunk életre. Akkor példátlan összefogást tapasztalhattunk határainkon innen és túl egyaránt, méltóképpen sikerült megemlékezni Marianról.

Nem csupán az emlékmű előkészítésének, megvalósulásának és felavatásának a koordinálását vállaltuk, hanem az utógondozást is fontos feladatunknak tekintjük. Ennek fényében szeretnénk a méltó emlékezés hagyományát folytatni, ezért 2011. február 8-án (kedden), a 18.00 órakor kezdődő MKB Veszprém KC –Tatran  Presov elleni Barátság Kupa mérkőzést követően, kb. 19.30 órakor csendes megemlékezést tervezünk a Veszprém Aréna előtt kialakított téren.

Aki szeretne csatlakozni hozzánk, szeretettel várjuk. Arra kérünk minden emlékezőt, hogy lehetőség szerint egyszerre gyújtson gyertyát vagy mécsest, ami remélhetőleg hatásos képet fog festeni az esti környezetben. Mivel előreláthatólag sokan leszünk, kérünk mindenkit, hogy a mécsest vagy a gyertyát ne hagyja az Emlékmű előtt, mert nem fognak elférni és nehéz lesz a szobrot megközelíteni.

Kérjük azokat a szurkolókat, akik nem tudnak jelen lenni a megemlékezésen, otthonukban gyújtsanak egy gyertyát Marian emlékére.

Veszprém Kézilabda Fan Club
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu