A klubelnök fia felé köpött Puljezevics

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 26. 22:47
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata 32-22-re verte bajnoki mérkőzésen szerdán este a Tatabánya együttesét, ám a találkozó nem az eredmény miatt keltett visszhangot, hanem azért, mert több internetes hírforrás szerint a Tisza-partiak magyar válogatottban is számításba vett, honosított kiválósága, Puljezevics Nenad leköpte ellenfelét!

Ráadásul ez az ellenfél nem is volt akárki, hanem Lele Ákos. Annak a Lele Ambrusnak a fia, aki a magyar kézilabda egyik legendás játékosa, meghatározó alakja, jelenleg pedig éppen a Pick Szeged elnöke. Ákos fia is a Tisza-partiak alkalmazásában áll, de fejlődése érdekében a fiatal játékos most éppen Tatabányán szerepel kölcsönben.

Az affért azt vezette fel, hogy egy kapuralövésnél Lele Ákos fejen találta a szöget jól záró, nagytermetű Puljezevicset, aki ezt zokon vette, majd egy köpettel kísérve adta tudtára a vétkesnek azt, mit gondol róla és a tettéről. Ezért kétperces kibüntetést kapott a játékvezetőktől.

A delmagyar.hu internetes oldalon nyilatkozó Lele Ákos tagadja, hogy szándékosan lőtte volna fejbe labdával a szegedi kapust, ő csupán a kapu általa üresnek vélt részét célozta, amit így utólag már alaposan megbánt. A fiatal játékos elismerte, hogy a szegedi kapus a lövés után mérgében felé köpött, de állítatja, nem találta el őt. A vendégjátékos az eset és a mérkőzés után is elnézést kért a hálóőrtől.

A kezi.hu már arról ír: Szegeden a klubnál lezártnak tekintik az ügyet.

A korábban önkívületben védő, csapatának tartást adó, világklasszis teljesítményre képes Puljezevics több ügynek volt főszereplője a közelmúltban. Előbb a horvátországi vb-n úgy köszönt el a magyar válogatottól, hogy erről akkor és azóta sem értesítette sem a szövetségi kapitányt, sem a szövetség illetékeseit.

Nem sokkal később sértődötten mondott le Szegeden a csapatkapitányi tisztségről – mondván, úgy is csak térfelet meg kezdést kell választania –, legutóbbi nyilatkozata arról szólt, hogy bár szeretné még pályafutását folytatni Szegeden és kitölteni a szerződését, már nem biztos abban, hogy a nyártól még a klub alkalmazásában lesz.

Az utóbbi hónapokban igencsak összecsapni látszanak a hullámok Puljezevics feje felett. Kérdés: van-e idő a pihenésre, a gondolatok rendezésére akkor, amikor vasárnap már a Nordhorn ellen kell helytállnia a csapatnak a KEK-ben és a folytatás sem lesz sétagalopp a bajnoki rájátszásban, Szegeden pedig évek óta stabil elsőszámú kapus, tulajdonképpen nemzetközi szintű csere nélkül.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu