A Pick Maticcsal képzeli el a jövőt

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 29. 08:08
A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának elnöksége kedd este éjszakába nyúló elnökségi ülést tartott, amelyen a vezetőség kiállt az együttes trénere, Vladan Matics mellett. A korábban Magyar Kupát és bajnokság címet nyert szerb tréner tovább folytathatja a munkát.

 

A Pick Szeged kézilabdacsapatának vezetősége kedden késő estig ülésezett, hogy értékelje az együttes bajnoki és BL-szereplését.

Az ezer sebből vérző Magyar Kupa-győztes a Bajnokok Ligájában a Löwen és az RK Zagreb elllen is kikapott saját közönsége előtt, és már csak matematikai esélye maradt a továbbjutásra.

A Pick a hétvégén is folytatta mélyrepülését, ekkor az MKB Veszprém elleni bajnoki rangadón bukott el hazai pályán. A kudarcok ellenére a klub vezetősége nem tervez edzőváltást.

"Az elnökség bizalma töretlen Vladan Matics iránt" – jelentette ki Pistrui László, a csapat tulajdonosa. "Az utóbbi hetek eredményeinek értékelésekor nem hunyhattunk szemet a hihetetlen balszerencse-sorozat fölött. Tudjuk, hogy ennyi sérülttel a vezetőedző nem végezhetett teljes értékű szakmai munkát, egyes játékosok beépítését illetően pedig láttunk biztató jeleket" – fogalmazott a klub első embere.

A Pick Szeged vezetői a KEK-döntős szereplést, illetve a bajnoki- vagy a kupaarany megszerzését tűzték ki célul az edző és a csapat számára.

"Mondanom sem kell, megkönnyebbültem a döntés után. Jól jön ez a tíz nap bajnoki szünet, némiképp összeszedjük magunkat. Ha minden igaz, Andjelkovics és Zvizej hamarosan felépül. Meglátják, tavasszal minden jóra fordul" – kommentálta a döntést Vladan Matics.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu