Császárt igazolt a Veszprém!

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 1. 16:14
Visszatér Magyarországra a Chambéry magyar válogatott irányítója, Császár Gábor és az MKB Veszprém kézilabdázója lesz - írja a L'Équipe. Hároméves szerződést köt vele a magyar bajnok, amely július elsején lép érvénybe.

A 25 éves irányító-átlövő a Dunaferr SE-ben kezdte pályafutását, ahol hét évet húzott le, hogy aztán belekóstoljon a légióséletbe a dán Viborg mezében. Már tavaly nyáron felmerült, hogy visszatér hazánkba a Veszprém kedvéért, ám akkor nem lett semmi az egészből. Helyette a francia Chambéry-t választotta az egyik legtechnikásabb magyar kézilabdázó, ahol a világklasszis Daniel Narcisse-t kellett pótolnia.

A SportHirado.hu megkeresésére a kézilabdaklub vezetősége sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a hírt, hozzátették, jelenleg egy nyolcvan csapatos utánpótlás-torna megszervezése köti le minden figyelmüket, emészti fel minden energiájukat.

Császár Gábor egyelőre nem nyilatkozik az ügyben, de baráti köréből sikerült megtudnunk, hogy nagy valószínűséggel, a nyáron valóban a Veszprém játékosa lesz. Ez nem is kérdéses, ha a játékos a szívére hallgat, barátnője történetesen veszprémi...

Érdekesség, hogy Csaszi a BL-csoportkörében már pályán volt Veszprém meccsen, de a Chambéry színeiben. Hét gólja ellenére magabiztosan győztek a magyarok 31-26-ra.

Nem kizárt, hogy Zsarko Sesum és Eklemovics Nikola jövőjét is érintheti az ügy. Előbbi Marian Cozma halála után többször is kijelentette, foglalkoztatja a távozás gondolata, de azóta sok minden megváltozott, és úgy tűnik, gyökeret eresztene Veszprémben. Utóbbi szerződése 2011-ben jár le.

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu