Egyedi megállapodás a két élklub között

Szerző: SHLétrehozva: 2012. február 22. 14:55
Együtt és egymástól is tanul a Győri Audi ETO KC és a Pick Szeged kézilabdacsapata, a két klub ugyanis eddig soha nem látott összefogásról tett tanúbizonyságot: Magyarországon először köt együttműködési megállapodást női és férfi kézilabdacsapat.

A Pick Szeged és a Győri Audi ETO KC is hivatalos honlapján jelentette be, egyedi együttműködési szerződést írt alá a két klub, amelynek nemcsak a jelenlegi stáb fejlesztése a cél, hanem szeretnének az utánpótlás területén is együtt dolgozni.

„Egyedülálló szerződés ez a hazai kézilabdázás történetében. Két élcsapat talált egymásra. A tudás átadására épül a megállapodás, ezeket szeretnénk hasznosítani. Könnyen megszületett az egyezség, Kelecsényi elnök úrék nyitottak voltak mindenben.” – mondta Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. Igazgatóságának elnöke. – „Hazai és nemzetközi pályázatokon való részvétel, marketing tevékenység, és az utánpótlás fejlesztése szerepel a programban. Gyakorló jogászként tudom, hogy minden szerződés annyit ér, amennyi megvalósul belőle. Mi ezen leszünk a Győrrel kapcsolatosan” – tette hozzá.

Kelecsényi Ernő, a Győri Audi ETO KC elnöke is reagált a hírre: „Örülök, hogy ilyen nagy médianyilvánosságot kap ez a megállapodás. Magyarországon élünk, ez egy kis ország, a kézilabda-társadalom egy zártabb közösség, éppen ezért nagy dolog, hogy megszületett ez a megállapodás. Erről szól a tudástranszfer. Látva a szegedi törekvéseket nagyon örültünk a megkeresésnek. Ami minket megszólított, az az volt, hogy a Pick Szeged masszív BL-induló, szeretnénk a női Bajnokok Ligájában is sok mindent megvalósítani, ami a férfi vonalon működik A férfi sorozattól még messze van mindenben, de azon vagyunk, hogy ezt fejlesszük” – számolt be a pickhandball.hu.

A szerződést Budapesten, a Sportok Házában írta alá a két Bajnokok Ligája-résztvevő szerda délelőtt.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu