Fehérép: sztárok nélkül is dobogó a cél

Szerző: shLétrehozva: 2008. szeptember 5. 11:04
A Fehérép Alcoa FKC női kézilabdacsapata szombaton 18:00 órai kezdettel hazai pályán a Kiskunhalas ellen kezdi meg élvonalbeli bajnoki szereplését. A fehérváriakhoz négy új játékos érkezett, továbbá Sótonyi László személyében új trénere is van az együttesnek. Az edző szerint nincs nélkülözhetetlen ember, így a csapat sztárok nélkül is megfelelhet az elvárásoknak.

Kezdjük az elején: Fehérvárról távozott Balogh Bea, Szrnka Hortenzia, Tápai Szabina, Mayer Szabina és Fekete Csilla. Helyettük érkezett a kapus Petróczi Viktória és Szikora Melinda, valamint Verica Nikolics és Siti Eszter.

 

Továbbá Százhalombattáról Sótonyi László vezetőedző, aki így vélekedett a bajnoki rajt előtt:

 

„A hosszú felkészülési időszak alatt úgy érzem, megismertem a csapat erős és gyenge pontjait egyaránt, amit a későbbiekben fel tudok majd használni. Ki kellett ismerni az állományt, hiszen a játékunkban is több változás lesz, amely többször is visszaköszönt már az előkészületi mérkőzéseken."

 

A szakember összességében elégedett a keret munkájával, minden általa korábbban kitűzött gyakorlatot, feladatot elvégzett csapatával.

 

„Bizakodva várjuk a bajnoki rajtot, s az egész pontvadászatot – jelentette ki a korábbi kiváló játékos, vagyis a fehérvári szakmai munkáért felelős Sótonyi László. - Célunk, ami eddig még soha nem sikerült Fehérváron, hogy a csapat a dobogón végezzen, s ehhez elsőként a Kiskunhalast kell legyőznünk. Tudjuk, tisztában vagyunk vele, hogy a kis csapatok ellen is nagyon nehéz mérkőzésekre számíthatunk, de a riválisokat is megszorongathatják ezek az együttesek, így az ellenük elért eredmények döntőek lesznek a végelszámolásnál.”

 

A vezetőedző elismerte, a mostani Fehérép keretében nincsenek sztárok, de nem is kellenek: Sótonyi szerint egy ember sem nélkülözhetetlen, így összefogással, a fiatalokra építve akarják elérni a kitűzött célokat.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu