Férfi kézilabda NB I: megszerezte első pontjait a Kecskemét

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 4. 20:57
Négy góllal nyert a Kecskeméti Delfin KC férfi kézilabdacsapata a az NB I 6. fordulójában, Győrben. A bajnokság újoncának ez volt az első győzelme ebben az idényben. A Győrhő továbbra is pont nélkül áll a pontvadászatban.

 

FÉRFI KÉZILABDA NB I, 6. FORDULÓ:
GYŐRHŐ-ETO-KECSKEMÉTI DELFIN KC 32-36 (19-21)
Győr, 300 néző. V.: Andorka, Hucker.
Győrhő-ETO: Hoffmann - Székely 2, Struhár 1, Kányai, Forrai, BOGNÁR 6, Széles 3/1. Cs.: Herjeczki (kapus), KONKOLY 6, SZABÓ A. 9, Horváth A. 1, BECKER 4, Kovács Á. Edző: Vura József.
Kecskemét: Erdélyi - Berta 2, TÓTH E. 10/1, BÍRÓ 6, Dengi 4, Dobó 1, KEKEZOVIC 8/2. Cs.: Kovács R. (kapus), Csorba, Skrbic, Dobardzijev 4, Veselinov, Drabant, Juhász 1. Megbízott edző: Péter László.
Hétméteresek: 2/1, ill. 4/3.
Kiállítások: 14, ill. 14 perc.

 

A két pont nélküli csapat találkozóján a vendég kecskemétiek az első negyedóra alatt jelentős előnyt szereztek (6-13). A folytatásban agresszívebb lett a hazaiak védekezése, s ennek köszönhetően a szünetig felzárkóztak.


Fordulás után fej fej mellett haladt a két gárda, majd a 41. percben a találkozó folyamán először vezettek a győriek (25-24). A találkozó hajráját azonban jobban bírta az újonc, s végül némi meglepetésre elvitte a két pontot Győrből.

 

EDZŐSZEMMEL:
Vura József: - Döntő volt, hogy a találkozó elején gyengén védekeztünk. Az ekkor szerzett nagy hátrány ledolgozása pedig sok erőt vett ki
Péter László: - Ezzel a sikerrel lélegzetvételhez jutottunk.

 

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu