Görbicz és Császár lettek a legjobbak

Szerző: SportKlubLétrehozva: 2013. február 15. 15:02
Elfoglalta méltó helyét Császár Gábor polcán a SportKlub legjobb férfi sportolójának járó díja. A válogatott kiválósága csapata, az MKB Veszprém keddi, Orosháza elleni meccse előtt emelhette magasba a trófeát, amit a sportcsatorna szurkolói szavaztak meg a számára.

 

Császár hihetetlenül eredményes évet tudhat maga mögött, hiszen 2012-es szereplésének köszönhetően korábban már "Az év magyar kézilabdázójának" választották. Ezúttal egy közönségdíjat söpörhetett be, hiszen a szakmai zsűri jelölése után a SportKlub nézői döntöttek arról, hogy - szerintük - ki érdemes a leginkább az elismerésre. Az arénában SportKlub műsorvezetője, Szabados Ági nyújtotta át a díjat. Császár Gábor elmondta: nagy öröm számára, hogy a szakmai elismerést követően a közönség is kitüntette.

"Nagyon boldog vagyok, hogy én nyertem meg a SportKlub Év Sportembere-díját a férfiak között. Kiváló sportolókkal jelöltek egy kategóriába, ami még értékesebbé teszi számomra ezt a díjat" - reagálta a hírre Császár Gábor.

Görbicz Anita stílusosan, a Győri Audi ETO győztes meccse után, élő adásban vette át az Év Sportembere-díjat Kovács "Kokó" Istvántól. A ceremóniát az amúgy is lelkes szurkolók üdvrivalgása követte. "Csak így tovább, Görbe!" - üzenték a szurkolók és üzeni a SportKlub is.

A SportKlub csapata két trófeával látogatta meg az FTC Rail Cargo női kézilabdacsapatának edzését. A hölgyek két kategóriában is győztek: ők lettek az év csapata, valamint a legemlékezetesebb meccsért, a Volgográd elveréséért is díjazták őket. Így már csak Jakabos Zsuzsanna az „Év legnépszerűbb sportolójának” járó díja vár arra, hogy gazdája hazavigye. Zsuzsanna külföldi útja miatt nem vehette át eddig a díjat.

Kovács István már a Híradó kamerái előtt átadta „A legnagyobb tehetség” különdíját Rózsa Csilla golfozónak. A győztesek a kerekegyházi Varga Tanya Konferencia és Szabadidő Központban töltődhetnek fel a következő megmérettetésre.

A SportKlub azzal a céllal alapította az Év Sportembere díjat, hogy ezzel is tisztelegjen az előző év főszereplőinek teljesítménye előtt. A kategóriák jelöltjeiről szakmai zsűri, a csatorna szakértői határoztak, a végső döntést azonban a közönség kezébe adták: a szurkolók január 28-a éjfélig szavazhattak kedvencükre.

Arról, hogy mit szólt a díjhoz Császár Gábor, bővebben a SportKlub mai MezTelenül című műsorában.

A SPORTKLUB ÉV SPORTEMBERE-DÍJA EREDMÉNYEI
A LEGNAGYOBB TEHETSÉG 2012
Rózsa Csilla

A LEGJOBB FÉRFI SPORTOLÓ 2012
1. Császár Gábor
2. Gyurta Dániel
3. Báder Márton

A LEGJOBB NŐI SPORTOLÓ 2012
1. Görbicz Anita
2. Tomori Zsuzsanna
3. Risztov Éva

A LEGJOBB CSAPAT 2012
1. FTC-Rail Cargo Hungaria
2. Férfi kézilabda-válogatott
3. Sapa Fehérvár AV19

A LEGNÉPSZERŰBB SPORTOLÓ
1. Jakabos Zsuzsanna
2. Szucsánszki Zita
3. Nagy László

A LEGEMLÉKEZETESEBB MÉRKŐZÉS 2012
1. FTC-Rail Cargo Hungaria - Dinamo Volgográd KEK-elődöntő 34-26
2. FTC - Győr női kézilabda bajnoki döntő második meccse
3. Szeged - Veszprém férfi kézilabda bajnoki mérkőzés
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu