Gulyás felépülése kérdéses, mindenki edz

Szerző: MTILétrehozva: 2014. június 9. 22:17
A magyar férfi kézilabda-válogatott több tagja megsérült a szlovénok elleni világbajnoki selejtező első mérkőzésén, de mindannyian megkezdik a felkészülést a visszavágóra.

A magyar szövetség hétfői tájékoztatása szerint Gulyás Péter állapota a legsúlyosabb, ujjsérülése kérdésessé teszi szereplését vasárnap Velenjében. Zubai Szabolcs lábizomsérüléssel bajlódik, míg Ilyés Ferenc a kezére kapott ütést a veszprémi összecsapáson. Harsányi Gergely térde a mérkőzés elején kiugrott, de fájdalmai ellenére tudta folytatni a játékot.

A sérültek is elkezdik a felkészülést a visszavágóra szerdán Veszprémben, Mocsai Lajos szövetségi kapitány azonban meghívta a keretbe Szalafai Gábort, a B.Braun Gyöngyös jobbszélsőjét is.

A magyar férfiválogatott kerete:
kapusok: Mikler Roland (Pick Szeged), Székely Márton (Balatonfüred), Tatai Péter (Pick Szeged)
jobbszélsők: Gulyás Péter (MKB-MVM Veszprém), Harsányi Gergely (Grundfos Tatabánya), Szalafai Gábor (B.Braun Gyöngyös)
jobbátlövők: Ancsin Gábor (Pick Szeged), Balogh Zsolt (Pick Szeged), Nagy László (MKB-MVM Veszprém)
irányítók: Császár Gábor (PSG Handball, francia), Lékai Máté (Celje, szlovén)
beállók: Bánhidi Bence (Balatonfüred), Schuch Timuzsin (MKB-MVM Veszprém), Szöllősi Szabolcs (Csurgó), Zubai Szabolcs (Pick Szeged)
balátlövők: Bodó Richárd (Grundfos Tatabánya), Ilyés Ferenc (Pick Szeged), Putics Barna (VfL Gummersbach, német), Zdolik Bence (Balatonfüred)
balszélsők: Iváncsik Gergő (MKB-MVM Veszprém), Vadkerti Attila (Pick Szeged), Varsandán Milán (B.Braun Gyöngyös)

A magyar válogatott vasárnap 25-22-re győzött. A velenjei visszavágó 18 órakor kezdődik vasárnap. A párharc győztese vehet részt a 2015-ös katari vb-n, amelyen olimpiai kvóta szerezhető, illetve olimpiai selejtezőt érő helyezést lehet elérni. Az a csapat, amely lemarad a jövő évi vb-ről, sokkal nehezebb körülmények között kerülhet ki a 2016-os riói ötkarikás játékokra.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu