Kés alá feküdt a válogatott kézis

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 19. 11:14
Hétfőn megműtötték Gulyás Pétert, az MKB Veszprém válogatott kézilabdázóját, miután a múlt héten jobb csuklójában eltört a sajkacsont konditermi edzés közben. A szélsőt a beavatkozás másnapján otthonában értük utol, elmondta, három hétig nem terhelheti a sérült kezét, persze addig sem lazít, és reméli, négy hét múlva pályára léphet a felkészülési meccseken.



"Köszönöm, nagyon jól vagyok. A műtét 45 percig tartott, csavarral rögzítették a törött csontot. Noha altatás során végezték el a beavatkozást, este már hazamehettem a kórházból, ma a csöveket is kivették, és a jövő héten a rögzítő sín is lekerül a kezemről" - nyilatkozta a Gulyás Péter, akivel a múlt héten, konditermi edzés közben történt a baj...

"Az orvosok intelme szerint három hétig pihentetnem kell a sérült kezemet, de közben sem lazítok, hamarosan újra edzésbe állok, főleg erősítek, Mocsai Lajos vezetőedzővel már meg is beszéltem, milyen feladatokat végezhetek. Remélem, négy hét múlva tökéletesen harcra kész állapotban leszek, és pályára léphetek a felkészülési mérkőzéseken" - tette hozzá.
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu