Kézilabda: még kérdéses Eklemovics játéka a horvátok ellen

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 31. 16:06
A Hajdu János szövetségi kapitány által irányított magyar férfi kézilabda-válogatott vasárnap kora délután Veszprémben Eb-selejtező mérkőzést játszik Horvátországgal. A mieinknél még mindig kérdéses a kisebb sérüléssel bajlódó Eklemovics Nikola játéka.

A veszprémiek kiválósága már sérülten érkezett a válogatott edzőtáborába, bizonytalan volt, hogy a görögországi nyitómérkőzésen tudja-e vállalni a játékot. Nemzeti csapatunk kulcsembere a bemelegítéssel megpróbálkozott ugyan Komotiniban, de végül a vádlijába ismételten visszatérő szúró fájdalom arra kényszerítette, hogy ne vállalja a játékot.

 

Csapatunk – köszönhetően remek védekezésének és a két Iváncsik fivér gólerős játékának – biztosan vette az első, görögök elleni akadályt, vasárnap azonban jóval keményebb feladat vár a mieinkre.

 

A horvát csapat évek óta a világ közvetlen élmezőnyébe tartozik, messze nem mindegy, hogy Eklemovics játszhat-e vagy sem.

 

A kézi.hu érdeklődésére a válogatott orvosa, Erdélyi Gábor  azt a tájékoztatást adta, hogy hosszú munka áll még Eklemovics előtt a teljes gyógyuláshoz. A klasszis horvátok elleni szerepléséről közvetlen a mérkőzés előtt dönt az orvosi stáb. Az irányító-átlövő nagyon bízik abban, hogy vasárnap már játékával és góljaival tudja segíteni a magyar válogatottat.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu