Kézilabda: szerbek elleni győzelemmel kezdett a Pick Újvidéken

Szerző: shLétrehozva: 2008. augusztus 30. 11:45
Az érsekújvári és a doboji nemzetközi tornák után újabb külföldi erőpróbára utazott a Pick Szeged bajnoki ezüstérmes férfi kézilabda csapata. Vladan Matics tanítványai a bajnoki főpróbának szánt újvidéki torna nyitófordulójában 29-24-re nyertek a szerb Kolubra Lazarevac ellen.

A vártnál nehezebben diadalmaskodott a Pick Szeged együttese az újvidéki nemzetközi kézilabdatorna első fordulójában. A szerb Kolubra Lazarevac remekül küzdött, a félidőben döntetlenre álltak a csapatok.

 

A Magyar Kupa-győztes szegediek Marjanc kapus remeklésének köszönhetik, hogy a második játékrész hajrájában lerázták magukról ellenfelüket és végül 29-24-re nyertek.

 

A szegedieknél még nem játszott a tüdőgyulladásból felépült Laluska Balázs, aki azért a bemelegítést már elvégezte a többiekkel. A Tatabányán kölcsönben szerepelt fiatal szélső, Vancsics János ugyanakkor lehetőséget kapott és gólt is szerzett.

 

ÚJVÉDÉKI nemzetközi TORNA:
Pick Szeged - Kolubra Lazarevac (szerb) 29-24
A Pick Szeged gólszerzői: Ghionea 9, Zvizej 5, Petrea 4, Krivokapics 3, Herbert, Katzirz 2-2, Bjelis, Osmajics, Vadkerti, Vancsics 1-1

 

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu