Konkoly Csaba távozik Győrből!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 16. 12:15
A Győr női kézilabdacsapatának vezetőedzője, Konkoly Csaba és a klub elnökségének megállapodása szerint a szakember szerdán távozik az együttes éléről, számolt be róla a Rába-parti egyesület.

A döntés hátterében a klub közlése szerint az áll, hogy az elnökségnek minden körülmények között meg kell teremtenie a csapat győzelmének feltételeit mind a hazai bajnokságban, a Magyar Kupában és a Bajnokok Ligájában. Az eddigi mérkőzések tapasztalatai alapján pedig úgy látja, hogy e cél elérésére a csapatnak nagyobb esélye van egy más típusú szakmai irányítással.

A klub megkezdte az egyeztetéseket a lehetséges új edzőkkel, és mindenképpen olyan megoldásra törekszik, amely edzői oldalról biztosítja az ETO-nak az elvárt győzelmeket.

A csapat vezetőedzői feladatait az új szakember beiktatásáig Danyi Gábor pályaedző látja el, akinek szakmai felkészültsége és hozzáállása mind az edzéseken, mind a mérkőzéseken garancia a csapat jó szereplésére – olvasható a Győr honlapján.

A Konkoly Csabával való további együttműködés formájáról a klub egyeztetést folytat.

A csapat számára a következő hónapban a válogatott elfoglaltságok miatt nyugalmasabb időszak következik, majd a lányokra 2012. január végéig hazai bajnoki mérkőzések várnak. A februárban induló BL-középdöntők nagyon kemény csatákat ígérnek, tekintve a három ellenfelet: a tavalyi BL-döntős norvég Larvikot és spanyol Itxakot, valamint a dán Midtjyllandot.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu