Még egy évet a Barcánál tölt Nagy László

Létrehozva: 2012. július 16. 19:12
Fordulat: Nagy László mégis maradn a Barcában, egyelőre nem igazolhat Magyarországra! A 2011-es BL-győztes kézilabdaklub hivatalos honlapján jelentette be hétfő este, hogy a várakozásokkal ellentétben kitölti nála a szerződését a tavaly a világ legjobbjának megválasztott jobbátlövő. Ennek oka: a Barca és a Veszprém ugyanis nem tudott dűlőre jutni egymással a vételárban (kivásárlási ára hárommillió euró lenne).

A közleményben az olvasható, hogy a Veszprém ajánlata nem felelt meg a a játékos kvalitásának (akinél talán nincs is jobb posztján), és a hárommillió eurós kivásárlási ár figyelembevételével elutasították azt.

A katalánok sportigazgatója, Enric Masip áprilisban még azt közölte, távozik a Barca csapatkapitánya, de a szerződésbontás részletei akkor még tisztázásra szorultak.

A Barca azt is megemlíti, a játékostól úgy tudja, a Veszprém megegyezett vele arról, hogy a 2013-2014-es szezontól Magyarországon folytatja.

A jelek szerint tehát csak a jövő évtől lehet a magyar bajnok kézilabdázója, bár nem világos, hogy végleg megszakadtak-e a közelmúltban folytatott tárgyalások.

Nagy május végi, budapesti sajtótájékoztatóján - amikor közölte, visszatér a magyar válogatotthoz - elmondta, négyéves szerződést szeretett volna a gránátvörös-kékeknél, de nem teljesítették kérését, ez volt az előzménye annak, hogy végül úgy határozott, nem hosszabbít.

A VESZPRÉM KÖZLEMÉNYE

A Veszprém még nem mondott le arról, hogy Nagy Lászlót már ezen a nyáron a keretében tudja: "Az eddigi megbeszélések szerint ezt az ügyet a két klub ráér az olimpia végéig lerendezni. A mai naptól a Barcelona részéről a tárgyaláson résztvevő vezetők szabadságra mentek, így terveink szerint augusztus elején folytatjuk az egyeztetéseket."

Címkék: Nagy László
HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu