Megműtötték a Pick sztárját

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 29. 16:15
Műtétje után pár órával, a kórházban értük utol Vadkerti Attilát, aki klubcsapata, a Szeged szombati, Flensburg elleni BL-összecsapásán szenvedett térdsérülést. Az orvosok porcleválást állapítottak meg "Körte" térdében, akinek felépülése legalább egy hónapig tart majd.

Sajnos nemcsak a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első felvonását vesztette el szombaton a bajnoki ezüstérmes Szeged, hanem egyik kulcsemberét is. A több poszton, szélsőként és irányítóként is bevethető játékos elmondta, hogy a mérkőzés után már járni sem tudott a fájdalom miatt, de abban reménykedett, hogy csak húzódása van.

A hétfői részletes vizsgálat belső porcleválást állapított meg, Vadkertit pedig kedden már meg is műtötték Szegeden. A beavatkozás jól sikerült, a játékos pedig még szinte "félkómás" állapotában is arról beszélt, hogy a bajnoki döntő mérkőzésein már ismét szeretne pályára lépni.

Jó hír az ürömben, hogy a vállsérüléssel januárban műtött fiatal szerb légiós, Dusan Beocsanin a jövő héttől ismét a csapattal tréningezhet és a rájátszásban már pályára léphet a Szeged színeiben.

HIRDETÉS
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu